СП до DeepBlue кај отиде кај се изгуби на чат неможе човек да те најде Perlaa и N.Kety оддамна не сме муабетеле
До honorthyself која е прекрасна. Затоа што верувам дека нема да ме разочара и дека нема да стане уште една личност од толпата која само напаѓа со предрасуди. Затоа што е една од ретките личности која почитува туѓо мислење, затоа што е една од се поретките луѓе што наоѓаат смисла во бесмисленото. Затоа што е прекрасна!
Јас еден подолг така ќе упатам поздрав СП До оние со кој одамна се немам читнато, а порано фб, некое лично пораче ќе имаше сега од то нема ништо Annie.mk1, Butterfly15, CIA, cindarella5, pamelche, thelittle17, Juicy(нека биди поактивна нигде ја нема) СП До Divinebutterfly шо знам дека секогаш е тука за мене, а и јас за неа СП До оние кои со задоволство си ги читам и секој нивни пост имам насмевка на лицето Gordana10, k.i.m ilipili, Rainbow, eva11, Miss.Ricci, marama, Doozy, Lunicka, bittersweet, Elenaa, Serafima, TheCandy880, Ludoto19, Yipman2, Jagoda123, LittleFairy, danichap, Artemission, Mishela, Angel-Adriana, Girl-miri, martinuska, tweety26, blond, tea4e, Snow-queen, rici.aaaaa, Umbrella22, AnaKarenina, anabel-a, anuskaNESTLE, Green-eyes, DeepBlue, Baguf4e(пишувај ни почесто, те снема ептен )
До DzingrlakaDzikica, Кравче Трендафилот Ана-Банана Noemi Либера Дузи Ана Каренина Онака зошто сте сјајни Со песничкава зошто таков е... https://www.youtube.com/watch?v=Sec-moJHd-g
Еден огромен поздрав до сите што се искрени со мене,дали во совети или во разговори на чат и по формувов,сакам да кажам ви благодарм многу,и да знаете многу ве ценам и ве сакам пријателски нормално,една гушка за сите од мене
Прв пат во оваа тема со листа Се надевам нема да ми замерите затоа шо ќе бидам кратка од причина шо брзам.. СП до: Serafima marama Rubii LittleFairy tessie Agrona someonespecial Moira tweety26 Foreveryoungiwannabe kravce Shelea Elennaa Hipica Hopeful bittersweet teddybear tessi anabel-a Doozy Libera EvitaPeron Ипак не е толку кратко како шо мислев Јас всушност сите Ве читам без разлика шо вашиот ник не е тука. Нареден пат ќе се потрудам поише Поздрав's
Спојлер Позната сум по долг список па затоа tessie girl-miri Agrona Annath srekicka srcekrsacka LittleFairy Gordana10 Snow-Queen AIT Adi88 Moira Serafima Doozy kravce Rubii RainBow SEKERLEMA Lella Anouk Angel-Adriana Katerinceee Ilipili I love your lips vitomir
Поздрав назад до Јованти и Ричи.ааааа Поздрав и до Витомир,зашто не е како другите,сосема е различен и го ценам тоа
Деновиве бев зафатена малку и не стигнав да ве испоздравам сите. Значи тоа што 2-3 дена не бев мн активна не значи дека ве заборавив еве ме назад Поздрав најпрво до оние кои ме дружеа изминатите денови: Спојлер Тenkai kate-pp Потоа до оние со кои си играме на играта искомбинирај: Спојлер oneday stojanovskata Witchy-style Lalla nati44 fear До оние кој ме поздравиле: Спојлер Аngel-Adriana Someonespecial Adi888 Anouk Sara123 rici.aaaaa До оние кој многу ги сакам, a одамна не ги сретнав Спојлер Gea XOXO..GOSSIP-GIRL aleksandra362 Anne15 J.Ivanoska и за крај до оние со кои ги читам денес: Спојлер figgiMK mime87 LittleFairy vitomir Serafima marama Argona Ииии секако најголемиот поздрав е за Спешал ПОВЕЛЕТЕ : Спојлер за диеталците: Спојлер