СП бек до l0vE...-love,Argona се разбира и до pamelche l0vE...-love rici.aaaaa tessie LittleFairy Snow-Queen Gordana10 tea4e Umbrella22 AnaKarenina Doozy Someonespecial Flower27 girl.9 Dala girl-miri kravce Green Argona Ariel Snow-Queen simpaticnaa AIT rici.aaaa LittleFairy figgiMK Hipica Gordana10 psychic Trendafilka Shelea Someonespecial Lella Tea4e Adi888 Annath feminium Jagoda123 creshicka Angel-Adriana feminium Wild.Child Lella nati44 Katerinceee marama Sara123 AngelOfArh Dala Hipica vitomir SEKERLEMA Dog-lover ilipili ljubam Lella feminium crazylady Повелете Спојлер http://data.whicdn.com/images/53362548/ ... _large.jpg
Lilbaby и Tрендафилка http://www.youtube.com/watch?v=d5xZK6lGy1M Kога и да ја слушнам на вас ми текнува :geek: и до A-набела и Mечето, оддамна не сум ги поздравила
Поздрав до LittleFairy barbie28 srcekrsacka и Gordana10 ке ја поздравам со надеж дека ке бидеме покорекни еден према друг,ова е за Горде само,а за другите сте ми океј.
Спојлер Одамна немам никој поздравувано, па затоа сега една подолга листа Специјален поздраво до: LittleFairy Shpagetta SweetChild Chocolate.me Lining dolly.doll Stoimenovska kolache.99 Jule.Sk Lady17 Butterfly14 Dala tea4e COollLady Glossy-girl pamelche
СП бек до Feminium , BlackPiano И xoxo..gossip-girl СП и до Dala , Gordana10 и Someonespecial СП до сите фанови на Casi Angeles
СП до Горде, k.i.m, Reinbow и divinebutterfly кои секогаш ме дружат навечер во четот и сношти умрев од коментарите ваши.
Јас благодарам на сите поздрави да не правам долги листи, сакам да упатам специјален поздрав до rici.aaaaa затоа што речиси секогаш не поздравува. Mила ти посакувам да ти се исполни таа твоја голема желба и да си бидеш многу, многу среќна
Би сакала да упатам огромен, ама најогромен поздрав до Трендафилка. Воопшто не зажалив што кликнав со левото копче од мојот маус на твојата колумна. Ниту пак сум зажалила што сум прочитала добар дел од твоите коментари на форумов. Го доживувам секој твој збор, но немам баш талент за пишување па тоа да го изразам. Затоа го избрав овој начин да те пофалам, и да ти кажам дека ти се воодушевувам за начинот на размислување и изразување на твоите чувства. Ти праќам чинија овошје и шоља топло чоколадо за да ти даде енергија за вечерва.
Специјален поздрав до моите пријателки,и Трендафилка исто така кој сакам да и кажам дека ја има и мојата подршка за колумните.
Читам поздрав, колумна, Трендафилка... и по автоматизам одам во мислењата со прашалници во глава и љубопитност за што станува збор. Бидејќи многу ретко ја разгледувам Фемина, директ се вклучувам на форум, ми беа потребни неколку минути да сфатам што била работава. Браво Трендафилке ептен ми е мило што ти си колумнистот на Фемина. Дефинитивно ќе имам причина сега почесто да ја отварам странава.