Сп и до тебе ани ... Мене дефинитивно срцето ми е скршено Ама нема солзи не трошам за идиоти како него
СП до Аннни...Фала ти девојко! СП до Багуфчето...Кукле,како на свирката синоќа..? Мене не ми беше нешто посебно,ама ај... Имајте убава сабота,рипки мои!
СП до: Мисс-Индепендет=миличка... колку само ја сакам Спичлес=многу ми е мила се пронаоѓам во нејзините постови Гоу=ги обожавам нејзините постови и размислувања Аннни и докторката Бројчето=ми остави мн добар впечаток уште откако се зачленив Озиблна жена=многу ја почитувам Сесилија=и се восхитувам Лижалка=мн ми е мила Џули=нејзините совети секогаш ми се решение за проблемите Аннии,Ангелче,Вајлд Чајлд,Мацуш,Багуфче,ГордеДушица = си ги обожавам Виножитка,Лукс,Карак,Катакомба,Ким,Ирена,Лолипоп,Дејзи,Скај Енџел,Винтер Виккиче,Кате,Хипи,Ози,Оффи Лав јааа грлс
До Оззи со која моментално си раскажуваме индиски серии преку ЛП До Сеси, Чика, Вајлд ЧАјлд што ја снема стварно и до мојата љубоморна шкорпија Тренди И до сте оние што ме поздравија, фала девојки ве поздравувам и јас
СП и до тебе На свирката и мене не ми беше посебно,добра журка имаше до пред да почне свирката.Ми се свиѓаше музиката Сега не оти дечко ми беше на работа,ама стварно беше добро Мавнав повеќе отколку што треба и се знае...денсање до бесвест
Морам да испратам СП до: Ким, Скај, Ангелче, Вајлд, Мисс, Докторката, Смајли, Горде, Ненушка, Вики4е, Аннии... И сите останати