Специјален поздрав до: vitomir LittleFairy Ilusionist Gordana10 Bubbi Anouk srcekrsacka Someonespecial
Spoiler Да ги по имитирам иселенички џубокс : Поздрав до синот Петар во Астралија со внучината Сања, Лиле, Дарио и Тихомир.Исто така да ја поздравам пријателката Нада шо е во Канада голем поздрав и се најубо.Пријатно. Поздрав до Pamelce и Hipica, имајте убава вечер
СП до julie77 и nena2010. Супер сте ми, во комуникација со вас за момент си помислувам дека живеам во едно помалку затуцано општество. Само еден совет Spoiler не се менувајте.
Специјален поздрав до... green.eyes, Adi888, LittleFairy, kravce (мислиш на ова смајли , ) , CoverGirl10, Serafima ... ви носам љубов
Оддамна не сум се олеснала , инаку лута сум никој не ме поздравува ајде да почнам. До KRAVCE, LUNICKA , TRENDAFILKA, TEDYBEAR, ANA KARENINA , MARAMA ,ANABEL-A, HIPSTER OXYMORON,LILBABY,SERAFIMA.
Pozdrav bek do gentle.girl I ogromen pozdrav do Agrona Spoiler se izvinuvam za latinicava,ne sum od kompjuter.
Поздрав бек за kolache.99 и ги поздравувам SEKERLEMA, Agrona, Adi888, Serafima, tessie, AIT, kravce , feminium, girl-miri, joelle., Moira, danichap, Rainbow, Dozzy, Annath, Snow-Queen, Dala, Green, Spoiler
До LittleFairy и Gordana10 nati44 и Lella - се забораивме бе до девојката која секогаш ме импресионира со постовите во СДК - Trendafilka И до женскава над мене - feminium, бидејќи имаме ист вкус за серии