Поздрав до pamelche Многу паметно девојче за своите 14, кога ја читав пред да видам колку години има, мислев дека е барем во средно. Ми се допаѓа и што е креативна и убаво се облекува (да видиш како јас се облекував во осмо ). Остани си таква каква што си и никогаш не дозволувај некој да ти ја земе насмевката Поздрав и до L-enna, Scar.Tissue и mamma-mia оти ми се многу мили и малку почесто да пишуваат затоа што имаат што да кажат Еден специјален и до ines.h затоа што никогаш не заборава да ме поздрави На крај поздрав до lunicka затоа што уживам да ја читам секој ден, многу мудро пишува За секого по нешто во спојлер Спојлер За Памелче: Лена: Скар: + временска машина Мама миа: Ќе го делиме некако ај, оти и јас сум заљубена во него Инес: - шопинг центар, сосе пари вклучени Луничка:
... до SexiLy. „Топлес феминистки го нападнале Берлускони. Џизс Крајст! Тоа е ко Тупурковски да го нападнеш со ќебапи“. Пау ! Пукнав !
До Мicheleljubov Ваљда го погодив. Вчера во темата "Смешни мислења" се изнасмеав за сите пари ко неарна во 2 по полноќ. Какви описи вадиш, секоја чест!
Поздрав до Someonespecial а и до останатите кои му се израдуваа на сонцево (макар што подлажува малку) Уживајте!
I.love.your.lips Serafima RainBow Agrona tessie Green feminium Divinebutterfly joelle Vitomir SEKERLEMA Moira Someonespecial Lepaaa danichap
Специјален поздрав до vitomir Немој да мислиш дека сум те заборавила. да отидеме да се одмориме тука,што викаш?
гордана ким илипили и.лове.јоур.липс дала лелла тессие твеетј26 витомир агрона xoxo..gossip-girl Someonespecial риЧи.ааааа греан-ејес имајте пријатна веЧер
Jас праќам голем до сите у у у 3та смена, сите ненаспани, сите што имаат некоја брига на душата,мака, или пак само ги мавнала несоница, а морам и оние болните и мрсулави на кои им тече неконтролирано по некој мрсул (како на мене) има за сите, на кој што му треба, по избор и за душа
Специјален поздрав до сите мили и убави феминки,за разлика од вас што сакате лоши момци,јас сакам добри девојки,таков сум што да правам.