Oxymoron и ines.h Поздрав бек за вас Поздрави и за милите ем драги danichap pamelche Buttterfly DzingrlakaDzikica tessie Abeja
tessie Serafima RainBow Agrona girl-miri Green feminium Divinebutterfly joelle Vitomir SEKERLEMA Moira Someonespecial Lepaaa danichap Мiss.ricci kikkki Abeja I.love.your.lips
Serafima, Someonespecial, danichap, Мiss.ricci, lunicka, Ilipili, Pamelce, Jagoda123, Libera, ludoto19, Doozy, Micheleljubov, TheCandy880, Elennaa, creshicka, bittersweet
Поздрав до Cacy која ме зарази со incredibox и ме остави без спиење Ја разбуди креативноста во мене, па почнав да си компонирам песнички. Кај и да е, едно музичко студио ќе отворам Ти пуштив една моја компонирана песна по лп
Едно групно поздравче до дел од девојките кои најчесто ги читам: Луничка, Моира, Абеја, Пеперминт, МШкорпионка, Славица999, Аннатх, Ариел, Тессие, ДеМЕло, Биттерсвит, Имелда, Љубам. Подеднакво големо поздравче и до: Трендафилка, Џули77, Црешичка, Јагода123, Амбрела, ЕјмиЛи, Кравче, Ричи.ааааа, Катеринче, ИлиПили, Аноук, Илузионист, Гордана10, ЛитлФери, Ева11.
...Francais. Да испита со новитетиве кај мене како стојам, се колнам ништо не чепнав сега Колаче за тебе!
СП ... до Теси ... СП ... до Даничап ( сонував како сум ти била на гости ... не знам од каде ова ама ете ) СП ... до Анабел, Хипстерчица, Франсез, Анушка Нестле, Кате ... Уживајте ...
Оваа специјална прилика ја користам да ги поздравам -Kravce Spoiler под хитно ова да изеде -Danichap Spoiler маж и да и купи едно вакво да не мава трамваи секое утро -Umbrella22 Spoiler во сезона на марула ти давам ова -Artemission Spoiler да се заблажиш -Rici.aaaa Spoiler по повод утрешниот празник, повелеле -Serafima Spoiler уживај во ова -Bittersweet Spoiler ти завидувам на морето и сонцето па затоа еве ти -Annath Spoiler ти ова го заслужуваш -Abeja Spoiler за тебе ваква чинија за овоштие
СП до someonespecial , Feminium , Tea4e , Lozanoska Spoiler Утре ќе ве почестам со роза сега нешто за грицкање!!
Специјален поздрав до.. tessie Serafima RainBow Agrona girl-miri Ilipili feminium Divinebutterfly joelle Vitomir SEKERLEMA Moira Someonespecial Lepaaa danichap nati44 Dala