Кхн, ја би сакала да ги поздравам сите девојки кои во темата #препорачајте серија# ја препорачаа серијата Suits !! Читам ја добри критики,као серијава феноменална,адвокати бла бла... Ај да не се лажеме,признајте ама Признајте дека ја гледате ради главниот лик Значи нит пратам кој кого суди,кој кого брани,не бе зјапам у прекрасното лице на оној господин Харви Спектер облечен у совршени одела!! Уште ова ми требаше,уште еден фиктивен лик во кој ке се заљубам Well played Ladies,Well played
Еден СП до Oxymoron пошто кажа дека никој никогаш не и подарил цвеќе И за СИТЕ женски на форумов,еве земете си,многу ружи за многу женски Бидејќи сме многу женски на форумов,а сепак функционираме и се поддржуваме и сите сме special!
Поздрав до Sunchild ми се допаѓа твојот стил на гардероба,продложи така облекувај се како ти што си посакуваш,и тоа што те прави среќна.
Скоро никогаш не влегувам во темава,бидејќи мене никој не ме поздравува,а незнам ни дали воопшто некој ме среќава на форумов Немат врска,наминав така да упатам еден огроден поздрав до сите тука на форумов,и да ви честитам празник. Среќен 8ми Март девојки,и имајте прекрасен ден.
Среќен осми март девојќи A сега како што ветив одделно! someonespecial Spoiler Feminium Spoiler Tea4e Spoiler Lozanoska Spoiler Lella Spoiler Dala Spoiler Gordana10 Spoiler Girl.9 Spoiler hrcace Spoiler Се надевам ви се допаднаа подароците
Специјален 8-ми мартовски поздрав до... tessie Serafima Agrona girl-miri SEKERLEMA Moira danichap AIT Slavica999 baby-star Драги мои дами бидете ми среќни ----------------------------------------------------------------
Сп до: Билката, Емилија, Дијана, Ким, Реин, Серафима, Озбилнажена ( пак ќе и честитам празник, ама да си ја поздравам), Луничка, tessie, Џули, Мис Ричи Среќен Ви 8 март
И од мене СП до RainBow, Gordana10, julie77, lunicka, Annath, Аriel, nena2010, rici.aaaaa, Trendafilka и Serafima. т.е. дел од жените кои (барем на форумов) покажуваат дека борбата и жртвите од борбата за еманципација на жената и те како се исплателе.
До цела Германија. Си имам ’дечко’ од таму. Поздрав и до Јипи, фала на ружата. И на сите жени, или оние кои се чувствуваат така СРЕЌЕН 8-ми МАРТ!