Нека е среќен 8-ми Март феминки! Бидете ведри весели и насмеани секогаш, а посебно на работните места Дозволете да Ве почастам по еден цвет, мој омилен
Среќен осми Март девојкии!! Dala Спојлер Најсреќен нека ти е!!! И за многу години да не трпат овие.. (без циганов) Сето ова за тебе.. Среќен 8ми март!! Душо!! nati44 Спојлер честито сис..!! Ете ти за инат... Someonespecial Спојлер И за тебе многу среќа во животот.. Честиткии!! the-girl1 Спојлер Среќен осми март и тебее!! Little-Fairy Спојлер tea4e Спојлер antonia Спојлер Snow-Qween Спојлер Glossy-girl Спојлер NyanCat Спојлер Beautiful.Princess Спојлер pamelche Спојлер BeYourself Спојлер Chocholate.me Спојлер xoxo..gossip-girl Спојлер hermosa Спојлер sweet-star Спојлер gentle-girl Спојлер Agrona Спојлер I.love.your.lips Спојлер ocila Спојлер phisik Спојлер Angel-Adriana Спојлер Katerinceeee Спојлер A.Fenty Спојлер Speechless Спојлер Oxsymoron Спојлер Nymeria Спојлер Па, со здравје и за многу години.. Од вашата Лела!
И се знае до кого иде поздравот денеска. Јипман! Како и лани така и денеска на голем број женички честиташе. Браво!
Како една од постари на форумов кога бев 24/7 тука сакам да ги поздравам и потсетам дека не сум ги заборавила следниве и секогаш фемина ме асоцира на вас Карак,дивајн,ким,озбилна жена,ариел,сања буцка,анни,спарки,еци ск,петра панка,даника,дадис принцез,вајлд,дадис принцез,докторка ан,зверка,мацааа,снејк,лјубам,бројче,хипица,блонд,лилитка.вик44е гордана,теди,анатх,и .... не ми текнува веке нека ми простат има уште од тоа време воедно и сакам да им се заблагодарам на некои од нив си знаат кои што во одреден момент ми биле подршка за се П.с ајде да го вратиме тоа време пак да се дружиме Ве сака ваша Ненушка
И ние те сакаме и мило ми е што се активира пак,кога ќе имаш време секогаш посетувај не и дружи не и ти нас и фала за поздравчето,поздравче и до тебе
Девојки јас каснам ама што да правам кога вчера цел ден бев зафатена со купување за мајка ми,бабите,тетките... Па не е касно за да ве почастам за 8-ми Март :geek: Lella Спојлер Среќен 8-ми Март душо,со задоцнување...Фала ти за букетот. nati44 Спојлер Фала за букетот,еве ти еден и од мене со задоцнување... Gordana10 Jagoda123 Glossy-girl,LittleFairy,Dala
Јас многу се извинавам вака со заккаснување ,ама што е тука е.Поздрав до сите феминки и се надевам убаво си поминале вчерашниот ден
СП до: rici.aaaaa Hipica Lella feminium nati44 Gordana10 Dala LittleFairy Sara123 tessie vitomir Marjan007
Поздрав назад до девојките кои ми се многу драги: - tea4e - Umbrella22 - danichap Заблажете душичка со киндер јајце!
СП до eli25, си знае таа зошто. И се разбира еден голем поздрав до сите феминки кои дел од викендот му посветуваат на фемина.
СП до сите што се болни како и цел ден ќе си го поминат во кревет под кебе со чај и филмови и се надевам дека побрзо ќе оздравиме па да поуживаме и ние на сонцево
Специјален поздрав за Gordana10, ilipili,Umbrella22,AnaKarenina, Peppermint,MacenceEna, Mayyya, Micheleljubov, Moira, NoellePage
Сарче и тоа како си ми ја погодила те поздравувам многу... И до lunicka, Jagoda123,Umbrella22,Serafima
Јулееее Абе цел ден мислам на тоа, дури и те сонував жими се, до толку ми влезе во мозок тоа што ми го кажа . Ептен ми е мило, ама ептен од срце