не поздравувам често и затоа ова ќе биде еден голем поздрав до моите мили женички Серафима , АИТ, Моира , Аннатх, ДеМело , Меу , Уник , Биттерсвит, Ноел , Даничап , Ели , Лолита ,Луничка girl1985 . Се надевам не заборавив некоја Повелеле
Испраќам еден неделен поздрав бек до Луничка, која обожавам да ја читам во СДК Да не бев Ана Каренина, ќе бев Луна, а тоа е доказ дека имаме некоја заедничка точка Имај убав ден
tessie Serafima RainBow Agrona girl-miri rici.aaaaa Doozy marama kravce Shelea Elennaa Hipica LittleFairy Angel-Adriana girl.9 Sara123 xoxo..gossip-girl feminium Divinebutterfly joelle SEKERLEMA Moira Someonespecial Lepaaa danichap nati44 Dala Поздравв и пријатна вечер
Овојпат сакам да поздравам неколку форумџики што обожавам да ги читам, а не сум ги поздравувала досега. ilipili Doozy ljubam lunicka marama Serafima danichap AnaKarenina
Најспецијален до Lella! Ме изненади со поздравот и со прекрасните цвекиња. Те сакам, имај убав ден!!! Еве и јас нешто да те почестам
СП бек до: Flower27l Lella girl-miri а воедно задоцнати честитки за 8ми март И до сите оние кои имаат алергија на полен а се радуваат на цвеќињата и пролетта !
поз бек до-риЧи.ааааа---xoxo..gossip-girl---tessie---Someonespecial---Flower27---имајте убава веЧЕр. поз и до,гордана, ким,лелла,дала,и.лове.јоур.липс ,Divinebutterfly,koritsaki,ocila,Mrs.Cuper,сара123 имајте убава веЧер