Сп до.... Antonina Спојлер lunicka Спојлер Dala Спојлер Jagoda123 Спојлер Someonespecial Спојлер slavica999 Спојлер Ilipili Спојлер Serafima Спојлер danichap Спојлер
Искрено се мислев кого да поздравам,но сепак имам тука некои што ми се фини личности и од женскиот и од машкиот пол така да ги поздравувам нив,си знаат кои се да не ги именувам ,и онака се бројат на прсти. Поздрав драги пријателчиња да сте сте ми живи и здрави да не бевте вие можеби би се откажал од овој форум,само поради некои како вас сум тука и многу сум ви благодарен што ме правите среќен.
Сп до Дивајн , Ева11, Пили, Горде и сите други со кои си имаме пишувано на чет п.с Знам дека ви фалев синојка ама неможам деновиве поздрав
СП до tweety26,Anouk,eva11,ilipili,Adi888,Gordana10,k.i.m,Miss.Ricci,lovely91,marama,Pelikuna,Yipman2, Mishela, Angelinkka,Maroon5,OmniaVanitas,Lepaaa,Libera,anuskaNESTLE,teddybear,Vikica.cuci, Someonespecial,girl-miri,Flower27,LittleFairy,ludoto19,Moira,antonina, H.VAGA, I.love.your.lips, rici.aaaaa,nati44 За тоа што ме дружите на чат,ме поздравувате и секогаш добро си комуницираме.
СП до фановите на Барса и Милан...во секој случај не чека меч за уживање,а навистина никој не може да предвиди што ќе се случи на Ноу Камп.
СП до: Спојлер -AnaKarenina -Lella -Divinebutterfly -Someonespecial -nati44 -girl-miri -LittleFairy -Dala -Umbrella22 -tea4e -Jagoda123 -SnowWhite91 -Sara123 -Anna-Banana Нешто за вас: Спојлер http://data.whicdn.com/images/32210453/ ... _large.jpg Гушки до вас.
Се извинувам за предолгиот список, но морам да возвратам на сите ваши поздравчиња, што сте се потрудиле да ме поздравите, што сте издвоиле време и за мене . Сп до: lunicka,MacenceEna, Gordana10, slavica999, tessie, LittleFairy, Umbrella22, Sara123, Foreveryoungiwannabe, Someonespecial, antonina, rici.aaaaa, feminium, ines.h, Zlatnata.Alis, Yowannty,Adi888, Ilusionist, bittersweet, I.love.your.lips, Dala, Flower27, vitomir... Ви посакувам само убавини да ви ги исполнуваат срцата и да ве следат насекаде . Ви благодарам . Спојлер
По многу долго време, би сакала да упатам еден баш СП до Мимс, Луничка, Моира, Мис Ричи, Коритсаки, Јипи, Скорпионка, Битерсвит, и last but not least Теди.
Поздрав до сите вас драги феминки. Нова сум тука и се надевам на добра дружба. Имајте пријатна вечер.
Добредојде Shoshanna инаку поздрав до : феминиум, тикилолипоп, лелла и остала екипа шо играт форумски игри. Спојлер се надевам ќе стигне
Фалеше мор, ептен ми е мило што си тука пак Поздрав и до тебе и Спешл ( ќе дадат нашиве пак некоја италијанска серија, знам јас )