Знаете, секогаш ја отварам темава, се кандисувам да поздравам некого, ама верувајте ми кога ќе ми текне колку личности сакам да поздравам, ја затварам бидејќи ќе биде после еве Ричи собира лајкови на енормни списоци. Делче по делче ќе поздравувам, па веќе има можеби повеќе од месец како не сум поздравила никој, а може и од Нова Година, којзнае А сите што ве сместувам во списочево значи сте ми запнале за око (позитвно) Тргајте ги лајковите од темава аман, да може на раат да се поздравува човек anuskaNestle Kim Divajn Lilit Doozy MacaLove Teddybear Adi888 AnaKarenina Serafima CrazyLady Mrs.Cuper Ilipili Lepaa Libera LilBaby Rainbow Zhap4e Dala Pinkgir123 Mishela Creshicka SOVRSENSTVO Smilly thelittle17 Annie.mk Gorde OmniaVanitas SexyBaby86 Леле луѓе пререрав друг ден ќе продолжам Е заради ова секогаш кога ќе почнам список да правам, се предомислувам. По едно капучино од мене
Поздрав до џинџеркава И специјален поздрав до сите мајки и до мојата мама, најсакани сте Мајката е олицетворение на неизмерна љубов, несебичност, на пожртвуваноста секогаш вашето сонце да биде побитно и од вас самите. Мајките се херои. Делам ордени малку се и овие Спојлер
А јас пак до оваа кравава над мене ке испратам еден поздрав.. Зошто многу пати се испоставило дека сме на иста страна, фрекфенција и ми е блиска до душа и срце Наздравје кафенце утринско женски и имате убав ден
antonina Someonespecial tessie Foreveryoungiwannabe rici.aaaaa Serafima MacaLove Doozy Поздрав за вас И утринско кафенце со лажичка љубов!
СП до OmniaVanitas Divinebutterfly Serafima x-MajaEsposito-x Flower27 nati44 lunicka tessie Someonespecial rici.aaaaa Elennaa ilipili girl-miri marama Gordana10 Pamelche RainBow Lella Katerinceee Mia-K xoxo..gossip-girl Sara123 ocila Umbrella22 SnowWhite91 vitomir Moira tea4e Jagoda123 bluegirl7 Спојлер
СП до девојките што ме поздравиле, СП и до Теси, Лепа, Анушканестле, Дивајн, Илипили, Офи, поздрав и до Лукс, немам ни јас ништо против тебе, мило ми е што тоа го расчистивме, фала му и на Јипмен за честитката за 8ми, фала ви и на сите оние што се уз мене во овие тешки времиња. Поздрав и до Ариел на која секогаш и се восхитувам, до Ким, може некогаш ќе испиеме едно кафенце, некогаш и негде... Земете си блашко, да ни бидат благи деновите.
СП до lunicka....со задовослтво ти го читам секој пост,од прв до последен збор...значи немам зборови,се шо е напишано,се е погодено па уште кога ќе ги видам смалјињата одма те замислувам тебе на местото на нив......ти се
Miss.Ricci благодарам и за поздравот и за зборовите кон нас поздравените girl.9 благодарам за поздравот. Повелете и од мене нешто „скромно“. Ќе ни стигне?
Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до Теа4е, Дивајн, колешка ми Илипили, Бејбикети ( мило ми е што си направивме муабет ) Офи, а и до tessie
Специјални поздрави до лидерите на Тим А: A.Fenty girl.9 OmniaVanitas Специјален поздрав и до: Lady-in-white Flower27 кои се секогаш тука за да ни умешаат прсти и да ни ја направат победата потешка Враќам на поздравот од: the-girl1 Специјален поздрав и до: Trendafilka danichap tessie кои ми се редовно на листата на феминки кои ги читкам. СП и до Mishela која дава најдобри совети во категоријата „Лице“ (се надевам истите ќе функционираат и кај мене ) Грабајте
lunicka, teddybear, Miss.Ricci, Serafima, Someonespecial, TheCandy880, pamelche, Elennaa, vitomir, Slavica999, Miora... Спојлер Повелете
СП и до тебе Реин, и јас се надевам ќе пиеме кафе некогаш. СП и до Дивајн, Мисс Ричи, Горде и гбката.
Морам и сакам да поздравам драги лепотици на форумов ... СП ... Ани.мк, Анушка, Ангел,Анабел, Марама, Тедибеар, Дузи, Лудото, Кате, Блонд, Горде ... Артемишн, Хипстер, Нумериа, Јагода, ... продолжение наредни денови Посебно ... Теси, Озбилна жена, Луничка, Моира, Пеперминт, Ноел, Џоел ... Анатх ... продолжение ќе има Морам да ве здебелам ... Спојлер Ааа не смеев, заборавена сум ... Поздрав до Дон Вито ... да змија сум, во хороскоп де .... има нешто, има ... А ти уживај во ... Спојлер
Сп до lolyta777 Среќата нека биде вечнa во вашиот нов дом а љубовта верен пријател. Спојлер СП и вечера за двајца во Виена за Yipman2 од Озбилна Спојлер СП до Горде за личен возач оставам на тебе Та нека те донесе на по едно кафе мор. Локација -Авто Салон Ивана Спојлер Сп до Џули нека остане твоја тајна Се додека има Дами ќе има и каваљери. Спојлер И за крај за Озбилна да се одмори после напорна работа така де- ве сите. Спојлер