Еве јас ќе упатам поздрав до сите!!! Ама знаете зошто?? Затоа што “слушнав“ наоколу дека ако поздравиш некој автоматски се “лижиш“ за лајк!!!
^^^Е па нема лајк Ози, еве СП од мене тууку, дај дури сум тука, да ве испоздравам сите феминки, баш сите, ама еве најСП до моите најдраги и омилени, мислам дека ќе се пронајдат кои се тие Отиде вечерта ако почнам сите една по една
ПОЗДРАВ до - сите оние кои сеуште се замараат со тоа кој добил лајк и врз основа на што го добил - до тие што ми го расипаа расположението вечерва - до хороскопот на фемина (требаше да си го послушам одамна...вистина било тоа што го пишуваше) - да не заборавам поздрав до тие што пишуваат постови во боја....особено оние флуросцентните
СП до сите што гледаат тенис моментално! И посебен СП до тие што мислат дека стварно ми е стало до глупавите лајкови на чија сметка често се зезам! Тие што знаат за што се работи, си знаат!
СП до Душица, Вики4е, двете Ани, Спичлес, Гоу, Ива-Мици, мис Индепендент, Кате21, Докторката, Вајлд, Ненушка, Горде, Смајли, Ангелче. . .
Специјален поздрав оваа вечер упатувам до Аннни со желба да не биде тажно девојче, затоа што така не е убава. Ајде сега насмевка и малку сјајче и фрцкај се пред огледало, да бидеш најубава за дечкото кога ќе си дојде... и до Гоу, на која и порачувам дека не сум го заборавила договорот со мартинито. Чекам САМО да најдам работа, бидејќи сакам да частам и ќе се напиеме по едно средно Ама ова најозбилно. ... и поздрав до сите со мрсни косиња, по пижамки, кои буткаат чоколадо или пуканки, вртат серии и филмчиња и чекаат да им дојде менструација!
ахахах како баш мене да си ме опишувала Мрсна ми е косичката за инат не ја миев оти аман од неа секој втор ден се мрси јадам чоладце и на јутуб ги гледам краевите на турските серии,е и да озбилно овие денови треба да ми дојде. Утре ќе се бањам ветувам СП до тебе Трендафилке.Ептен ме опиша
срце мое убаво....ме расположи...... еве во оваа пригода те поздравувам и јас тебе одамна го немам сторено тоа.... од кога почнаа онаа “лајк манијата“немам никој поздравено....(затоа имам изгледа малу лајкови ) те гушкам душо...е исто сакам да си ја поздрвам и џули..... Ве гушкам и двете
СП до мојот лузер вечерва... еве овој: само да знае дека и јас вака плачам во моментов како него! Барем тој да ме насмееше вечерва...
Се пронајдов во постот... Поздрав до Трендафилка,Ива мици која беше толку фина и ми прави друштво на чет
^^И јас спаѓам во ти е кои се во исчекување ...само без чоколади и пуканки СП до Трендафилче(Мици) и до Анннни (куклата)