Јас вака касно упатувам поздрав до AnaKarenina,kravce,Serafima,julie77 и ljubam Мило ми е што има девојки како вас на форумов,секогаш учам по нешто од вас
Трета група ... или следни за поздрав лепотици форумски ... СП ... Грин ајс, Хипица, Чадорче 22 (ников добро ме потсетува на некого ), Маца Лав, Смајли, Офспринг, Луксче, ОмниаВанитас, Ади, Црешичка, Крејзилејди, Секси бејби 86, Дала, Фореврјангендванаби, ... Ричи.ааааа, Грл мири Посебен ... до Жабата Најпосебен до Јипи и неговиот диносаусурус Ви праќам едно големо ... да ви го разубави денот и да ве стопли
СП до Umbrella22 Rici.aaaa Julie77 girl-miri tessie Greeen Sara123 TheCandy880 Angel-Adriana anichka94 Да ве гушнам еднаш за убав ден Не за друго, многу сакам гушкања
SomeoneSpecial DivineButterfly Tea4e Julie77 И посебен поздрав до Marjan007 и Ilusionist, да знаат дека не сум ги заборавила,ама учењево ме уби И до Илипили
julie77...Miss.Ricci...tessie...lunicka...girl.9...Serafima...Divinebutterfly...girlmiri...ilipili...Trendafilka... AIT...Adi888...Agrona...SEKERLEMA
СП бек до LittleFairy, ilipili, Gordana10, lunicka и Umbrella22 И СП до julie77, rici.aaaaa, Tiki-lolipop, Lella, Divinebutterfly, nati44, k.i.m, Ilusionist, feminium, Elennaa, Doozy и pamelche Spoiler
Сакам самиот себе да се поздравам зашто некогаш и јас сам себе се изненадувам колку сум добар во некои работи кој сум мислел дека не сум,значи све е до мозокот како ке се програмираш така ке функционираш.
Специјален поздрав до сите Феминки, онака без никаква посебна причина, одамна ве немам поздравено. Spoiler
julie77...Miss.Ricci...tessie...lunicka...girl.9...Serafima...Divinebutterfly...girl-miri...ilipili...Trendafilka... AIT...Adi888...Agrona...SEKERLEMA...Someonespecia...Snow-Queen...Zlatnata.Alis ------------------------------------------------------------ и сите феминки и феминци на феминава наша ви посакувам пријатен викенд и да ве почестам со баклава
поз бек до-илипили,риЧи.ааааа.мис.риЧи.јуле77 поздрав и до-ким.горде.перлаа.и.лове.јоу.липс.оЧила.сомеонеспецијал.LittleFairy.лелла. едно групно гускање