Едно подолго поздравување сега бидејќи одамна немам поздравено. Прегратки до marama (не можам да си поверувам колку се пронаоѓам во твои постови...дали е до хороскопскиот знак или што незнам. ) Miss.Ricci Yipman2 AnaKarenina vitomir Adi888 ilipili lunicka rici.aaaaa Divinebutterfly Ilusionist k.i.m Someonespecial girl-miri ludoto19 Micheleljubov
СП до ричи.ааааа,Имелда,Моира,Аннатх,Грл1985,Божица,Лолита,Ариел,Моира,МаценцеЕна.... ви посакувам убав неделен ден,многу љубов,смеа и топлина.
До Џулсот 77, онаа пролетно,полетно,емотивно развиорена во последно време... ради новата снашка (мислам не сум се збунуела памтам тоа прочитав еднаш,скоро). До МисРичи
До чупчето погоре. И до lunicka, danichap, LilBaby, 1209, Micheleljubov и MandyLane. По едно виножито.
И јас многу одамна не сум поздравила никој...Списокот малку е долг,еве еден празничен поздрав за следниве членови: Спојлер AnaKarenina,Doozy,Trendafilka,Serafima,Elennaa,Hipica,zhap4e,ludoto19,anabel-a,Miss.Rici,danicap.... За сите по една насмевка...
Поздрав до мојата Дала И врати се те молам! Остави ја нејзе, само ти љубомори А, да (хистерична) насмевка и до „пријателката“ на Дала, не се занесувај многу, само да дознаеме која си... Поздрав и до екипата во Искомбинирај Спојлер feminium nati44 oneday erica Tiki-Lolipop levely ... и простете ми ако некој заборавив.. Повелетее.. (за сите освен за онаа втората ) Спојлер
tessie girl-miri Serafima Someonespecial AIT Agrona Divinebutterfly Adi888 julie77 ilipili Lella Snow-Queen Star-baby
Ги возвраќам поздравите на оние кои одвоиле време да напишат во темава (а јас ја читам еднаш месечно, и после кукам кога ќе ми се насоберат страници за читање ) - rici.aaaaa, julie77, slavica99 (и да знаеш, баш погоди што ми треба во моментов), macence.Ena и секако, AIT Од срце ви благодарам