Случајно залетав на профилот на Marama па 1ч и ги читав мислењата. Толку љубов нема на цел свет колку има во мислењата на заљубената марамка. Многу ми е мило...обожавам да читам такви мислења. И ете ти еден поздрав од мене марамке.
СП.... tweety26 vitomir teddybear francais ludoto19 Moira Markusa2 Serafima Someonespecial marama kravce Lepaaa anuskaNESTLE Primavera DAngel Hipica
СП до... Spoiler Yipiman2 xoxo gossip-girl Hipica feminium pamelche someonespecial AnaKarenina Littlefairy Tea4e tessie adina Elennaa Nati4 Ilusionist Gordana10 Micheleljubov Marama Dangel..................ми се допаѓа како размислувате.. до вас
tessie girl-miri Annath slavica999 Agrona julie77 feminium someonespecial tweety26 AIT Adi888 Serafima
СП бек до Dog-lover и rici.aaaaa СП до Gordana10, Ilusionist, Divinebutterfly, feminium, tessie, Jule.Sk и Sawyer
Сефора, дури сега ја видов промената на блогот, т.е апгрејдот, знам дека го сакаше тоа, баш се израдував кога забележав
Опаа некој се вратил ... А чим видов дека последна си напишала мислење, знаев дека мене ме имаш поздравено Фала ти Офии, најголем поздрав и до тебе и добредојде назад!
Поздрав back до Илузионист и до Дог-лавер Ме уби начисто со пицата Smile, spread your wings and fly Spoiler