Сп до Snow-Queen девојката која порано беше многу поактивна за разлика од сега,и која ми ги толкуваше моите сонови,што јас тоа неможам да и го заборавам.
Само наминав на кратко,да ве поздравам сите Се надевам дека во иднина ќе бидам поактивна. Имајте убава вечер
поздрав бек и до тебе витомир да си ги поздравам и tessie,girl-miri,serafima, Annath, AIT,Agrona,Adi888,Julie77,Slavica999,Snow-Queen-(девојчево одамна не сум го поздравила),Divinebutterfly,feminium,Someonespecial,ilipili,Lepaaa
Еден специјален поздрав до Snow-Queen, и врати си се во форма девојче, ни фалиш на нашите теми! Мавни ги сите што јадат вафли кога не им е време и место за јадење, уживкај си!
Не знам шта се то догаџа! Духови ли се или неко меџу нама није наш,не знам! Сад га видиш,сад га не видиш,сега пак го има ко што гледам.
Догаџа се да некој мистериозно ни ги става постовите во канта. Дали тоа Реинбоу е скриена, или имаме нов натрапник ?
Епа поздрав! Зошто не отишло в џубре,ами во канта! Логика! Мнееее. Ама оти? Со песМата! http://www.youtube.com/watch?v=9V_LQ3bi0c4 Сакам да не те сакам,јас да не те сакам,и кога те сакам,сакам да не те сакам јас! ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА! ДАЈ МИ ГО ПЕРНИЧЕТО БЕ! ЛА-ЛА!
СП до Чадорче22, Теси, Горде, Луничка, Серафима, Памелче и Жирафа И до Џиле и Кравчето - ми текна и нив да си ги поздравам, да знаат дека и јас ги читкам