поздравбек и до тебе SEKERLEMA I.love.your.lips tessie girl-miri kravce Slavica999 Umbrella22 Divinbyterfla Serafima Annath Agrona zhirafa julie77 AIT Adi88 ilipili
rici.aaaaa, Someonespecial, zhirafa, julie77, Trendafilka, Lilit, Serafima, RainBow, Gordana10 Пријатно попладне!
Поздрав супер вуман Теси Поздрав до Кринолина, во еден дел нејзини зборови многу се препознавам ... Само биди своја, животот ќе те награди. Ви посакувам убав остаток од денот ...
Специјален пролетен поздрав за Micheleljubov tweety26 DzingrlakaDzikica majicka pamelche AnaKarenina Annath Ariel slavica999 teddybear Tenna
Поздрав бек Луничка! Секогаш ме смееш со постовите, особено со смајлињата што ги ставаш Денов посабајлечки ми тргна со смеење - прво влегување на форумов читам интересен наслов, го читам првиот пост и се смеам до солзи, а твоево смајли беше капак на се!
Dala дуушичке мојаа!!! Фала најмногу што ми се вратии!! те сакааам!!! ААА!!!??? ти тоа сериозно со сите овие слаткиве само за мене а мор ќе се здебелам Фала за киткињава, среќна пролет!! stapeliaaa gigantea
Jуленце, иако знаев ,сега јавно да ти честитам и да ти посакам со лесно да ти оди бременоста, а килограмите понатаму ќе се стопат, нема гајле тоа Cледен пат кога ќе те видам ќе ми дојдеш со стомаче, и ептен ќе ми бидеш чудна Kако и да е, ти посакувам многу многу многу многу многу среќа во животот, бидејќи ти заслужуваш, навистина изузетна личност си, иако се запознавме на форуми, доволно време сме контактирале и кафе сме пиеле,за да можам да те проценам, раковска интуиција си знаеш Hе се сомневам дека ќе бидеш прекрасна мајка Hек ти е живо и здраво малото
Фала Лудо, ме стопи со поздравот . Те поздравувам и јас . Да ти се враќа, поскоро и ти да станеш мама . Ќе ти дојдам со стомаче и со буцки обравчиња, а наредна пролет ќе пиеме кафе со бебчево . Мора да го запознае Лудото . Поздрав и до Ана, се токмам да ја поздравам денови . Секогаш е овде за секое мое прашање, а верувајте ги има многу. Онака јавно ви кажувам, а и си знаете дека е прекрасна жена .
Поздрав до marama Ептен ме потсети на тебе, Срцка Позз и до rici.aaaaa, оти нонстоп ме поздравува, душичка
Сите кафеџии ,повелете кафа и парче пита со јаболка мејд бај мај мама воедно и тазе сум на форумов се надевам на добра дружба Спојлер
Јас ја поздравувам Трендафилка.Штотуку ти ја прочитав новата колумна,која ме потсети на една веке (не)блиска личност.Браво за реалниот опис и за потенцирањето на тоа дека на некои луге без разлика колку имаат,секогаш ке бидат,ОПИНЦИ!
Сп до Someonespecial ludoto19 girl-miri Serafima rici.aaaaa A.Fenty SnowWhite91 Flower27 OmniaVanitas Lella ... Повелете
ДЕнес сакам да си ги поздравам rici.aaaaa,crazylady,Someonespecial,AnaKarenina и DAngel ФАла ви за поздравите женски и останатите јас ве поздравувам,бидејќи одамна не сум ве поздравила,супер сте,напредувајте и бидете такви мили и понатаму
Специјален поздрав до tessie. Специјален поздрав до нејзините постови во анализите. Индиректно до неа. Колачиња од баба за тебе. Ветувам.