Специјален поздрав до мојата виртуелна пријателка hermosa кој е многу внимателна девојка во нејзините постови,умерена и секогаш реална и една од ретките која не е феминистички настроена. Само за тебе од мене повели да се освежиш
сп до моите драги женички: луничка трендафилка тесси моира блонд ели25 те гушкам силно џули77 шелеа серафима лолитка АИТ елена.мк мисс ричи ричи.ааа и најспецијален поздрав до ловецот
До сите оние кои одвоиле мал дел од своето време за да ме поздрават - огромен поздрав назад. Имајте прекрасен ден
СП до Диван гирл-мири ричи.ааа Либера анабел-а очила литлфејри мимс чадорчето22 витомир срцекршачка луничка серафимче тедибеар јипман2 сефора моира трендафил хипстер џули77 ади нати44 мис.ричи теси
СП ... Мишел Љубов, денов од мутав ми го направи насмеан Хах, љубим те Да имаш убав викенд ... Спојлер
[СДК] Сакам да кажам... Трендафилка,Пирамидката и Лакримоса ми се најбољи за читање,хумористични и искрени ) Поздрав до вас ГОООЛЕЕЕМ
girl-miri, i.love.your.lips, rici.aaaaa, julie77, joelle, Serafima, Trendafilka и lunicka. За цвеќето-цвет. Има за сите
majicka rici.aaaaa Someonespecial I.love.your.lips Moira joelle julie77 kravce http://www.youtube.com/watch?feature=en ... _RXq7T9p6s
СП до тие што ги читав во последно време: girl.9 LittleFairy girl-miri Dala tessie Serafima RainBow Agrona rici.aaaaa Doozy marama kravce Shelea Elennaa Hipica LittleFairy Angel-Adriana Sara123 xoxo..gossip-girl feminium Divinebutterfly joelle SEKERLEMA Moira Someonespecial Lepaaa danichap nati44 OmniaVanitas Veki4kaa Послужете се :