Поздрав до Flower27 и до сите останати на форумов. Сите си имате свој удел во разубавување на моето слободно време.
Специјален поздрав до Лилит. Ја замолувам во иднина да не зборува скопски! Им смета на феминките Спојлер
Поздрав и од Озбилна А да пробаш со некој друг јазик Лилитке Говори српски- да те и Бог разуме СП до rossonerka за се има прв пат
^ затоа што збори скопски бе хахах...а од другиве градови ако им преречеш дека зборат на дијалект дискриминација ... под нозе те ставаат ... него што ... и со право И од мене до Lilit и сите други кои им кварат просек на другиве фини форумџики.
Спојлер tessie, кој ќе се јунак пронајде под нозе да те стави- да ја стави тетка Озбилна ова (тетка) јако звучи Знам како збори Лилит, јас ја разбирам совршено... А јас зборам како ми е расположенито- на нашки што би рекла баба ми. СП до тебе Спојлер Него, додека не ме избркале децава од направава да си ја поздравам Горде арна си мор? Спојлер
Специјален поздрав до... Serafima-ти благодарам за убавите зборови и имај убав викенд tessie, girl-miri, Vitomir, Flower27-поздрав бек Divinebutterfly joelle Lepaaa danichap slavica999 lunicka ILove.your.lips Agrona girl.9
Морам,ама морам да си ги поздравам сабајлево- ~Doozy ~anabel-a ~ljubam Секоја со својот пост на свој начин,ме допре!
Се извинувам по вторпат денес што се јавувам на темава (ако е проблем нека се спои со мојот поздрав погоре) СП до danichap. Не знам дали постои членка со која ни` се толку слични ставовите за брак и брачни односи. И до rici.aaaaa и Serafima. Ви благодарам за вниманието мили мои.
Сп до Nefertitii. На почетокот некои феминки мислеа дека сум Нефертити оти ми го читаа погрешно никот.