Специјален и Голем Поздрав до Moira Да си ми здрава, жива, среќна и весела Кај Озбилна, тргна работава Спојлер Тие мене- ќе си умреш гладна
СП до ozbilnazena,pamelche,tessie,Hipica,RainBow,и јас ќе ја повикам marama,rici.aaaaa,imelda,ludoto19,sunfemina,owi и сите активни членови.
^^ Фала Маца, поздрав и до тебе Често те среќавам низ темите и те читам. Ми се допаѓаш, имаш што да кажеш Пошто одамна не сум ги поздравила, еве еден СП и до Кравче, Трендафилка, Дузи, Мис Ричи, Лепа, Анушка Нестле и Марамка И ЛилБејби да не ја заборавам Упатувам виртуелни гушки до сите вас Едит: Знаев дека некого заборавив Твити26, поздрав и до тебе, мило ми е што си среќна
СП до сите што кога се зачленувале на форумов, не го сфаќале сериозно и не очекувале дека ќе останат подолг период. Што не знаат ни самите кај им бил паметот кога го смислиле јузерот, кога ги пишувале првите мислења... и што не знаат дали да се смеат или да плачат на тоа ама сериозно...
МацаЉубов, СексиБејб86, исто поздрав и до вас две, нема пост а да го прескокнам од вас, премили сте ми. Либера...и до нашите дечковци кои ни ги сакаат дебелите бутчиња и мани. Тотално се пронајдив во твојот последен пост во СДК, да си ми жива и здрава. Трендафилка, оти нема колумна, а да не е огледало на самата себе и својот стил кој со години го следиме тука. Оригинална и доследна на себе, права дама која зраче со позитива и интелект. Те гушкам силно. Кравче, Битерсвит, Моира - Жени и пол. Сите сте ми толку слични, толку енергични и страшно паметни. Лепа, Лудото19, Дузи, Анабелка, Тедимечето, Хипстер, Мимс-89, ЛилБејби, Џули77, Јуле (со лесно бременоста незнаеш колку бев среќна кога прочитав) Дивајнпеперутката...Девојки кои просто ги обожавам, и чувствувам дека ги знам, иако не ги знам, и кога и да видам пост напишам, и без да видам име, знам дека е една од нив, и знам точно која. Стил кој се препознава и памети. Реинбоу, само среќа да има околу тебе, и да продолжиш да си живееш и да не се замараш за никого невреден... Кај мене тоа доста време успева, и сум посреќна од кога и да било. Тотална релаксација и ослободување од стрес, повелете.
Имам денес повеќе време па ќе набројам една поголема листа Green girl.9 Go-Girl Moira LittleFairy Girl-50 Divinebutterfly SnowWhite91 A.Fenty Spidy girl-miri OmaniaVanitas Lovely Hipica Wild.Child figgiMK kikkki rici.aaaaa Katerinceee Someonespecial RIRIFENTY Hopeful Saya Adi888 Veki4kaa Doozy Little-MK Lella Wild-Girl Agrona gentle.girl Snow-Queen tessie Dala Anna-Banana Serafima Srckata28 Miss.Ricci Lady-in-white Antoninaa pamelche marama feminium nati44 tea4e fear Sara123
поздрав до сите феминки и феминковци сто ме поздравувале,да не ве писам овој пат ке си се препознаете
Nefertitii,DzingrlakaDzikica ,tea4e,Glossy-girl,Flower27,SEKERLEMA,anuskaNESTLE, и најголем до Snow-Queen