СП до: ~xoxo..gossip-girl ~Someonespecial ~Dala ~Lella ~nati44 ~girl.9 СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ~feminium ~Katerinceee ~pamelche Повелете : Спојлер
СП до Голден , Натич и до Ангелче. И еден СцрвенП back до Векичка Моментално уживам во Стинг, уживајте и вие. http://www.youtube.com/watch?v=yiduiqbf18I
Сп до сите активни Феминки во форумските игри. Спојлер Веселото друштво од темите: Искомбинирај и Нашминкај.
СП бек до Angel-Adriana, feminium, Sara123 и SnowWhite91 А и да не заборавам на Dala да и го вратам поздравот, ама пак ќе вe мачкаме И СП до Hipica, ми се допаѓа твојот вкус за музика , и до nati44 и Lella Спојлер
Многу одамна не сум ве поздравила! Прво DALA Спојлер Потоа до Dog-Lover која никогаш не ме заборава во своите поздрави Спојлер До екипата во Искомбинирај. Да продолжиме со “работата“ Спојлер erica fear Tiki-Lolipop levely feminium nati44 Speechless sweet-chery Wild-Girl извинете ако некој заборавив, за вас важи поздравот Исто и до екипата во Танц со ѕвездите Спојлер WarriorAngel Divinebutterfly teddybear RainBow LilBaby anastasijaki Oxymoron renata77 исто и вие извинете ако пропуштив некој, сметајте дека и за вас е поздравот... Поздрав и до someonecpecial, gilr-miri, pamelche, DAngel, Elenna!
Најспецијален поздрав до Gordana10 и една порака до нејзе помалку да јади,повеке да седи на фемина и да одговара ииии се најдобро Најспецијален поздрав и до ilipili (илкапилка) која и посакувам најубаво и едвај чекам да ја видам во венчаница,така срекна и насмеана бидејки го заслужува тоа. Девојки ве обожавам (П.С јас така емотивна ке се расплачам)
Ооо, благодарам, ептен, ами помалку или повеќе да јадам, џабе мор, исто ко да не јадам фала мор на советот Најспецијален поздрав и до тебе мор
... Трендафилка. Сабајле со мајка ми се поткаравме малку за имиња и такви ми ти ствари, и ми вика: Па што не се прекрстиш ти во Трендафилка, кога веќе толку си запнала со имиња. Mислам дека чита Фемина, ама не ми кажува. Фаќај еден локум, крушевски и тоа. Не за друго, мене ми се пријаде.
Специјален Поздрав До: Doozy Hipica Dala Abeja Adi888 AlicaInWonderland AmericanWoman anabel-a AnaKarenina Angel-Adriana AngelOfArh anichka94 Anna-Banana anu6kaa anuskaNESTLE Ariel Ashling baby-star babymama baguf4e blond Bubbi Butterfly15 Cacy Caitlin Caliopea Chocolate.me Christina.A DAngel danichap Danilela DreamAngel DigY Divinebutterfly DzingrlakaDzikica Elena-97 Elenuskaa Elennaa Emma89 eva11 figgiMK Flower27 Foreveryoungiwannabe girl-miri girl.9 Glossy-girl Gordana10 H.VAGA hermosa Hipster Hkikica homealone honorthyself I.love.your.lips ilipili Jagoda123 Jule.Sk julie77 k.i.m karak karenin karina8 kikkki kravce krEM4Eto ku4ence L-enna La.Reina.Del.Sur LaBella Lady97 LaDyDoLl Libera LilBaby Lilit LittleFairy ljubam ljubicicaa Lola-M Lolipop23 ludoto19 luncika lunicka Lux macedonia.timeless machka1 Macushkaa Mama25 Maroon5 martinuska Mashni4ka Mermaid90 meU Micheleljubov Mishela Miss.Ricci MissElly Moretti MotherMonsterI Mrs.Cuper ocila pamelche Phyramide PinkGir123 Plavusa.17 prettyliar RainBow rici.aaaaa Rna Rose96 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rubiii Saya Sephora Shana SexyLady Snow-Queen SlAtKi4ka.SlAtKi4ka SparkyAngel Sw3et.Ang3l SuperGirl24 sweet-star SweetChild T.e.d.d.y t.w.e.e.t.y tessie teddybear tea4e The.Pink.Angel the.vampire.girl TheaEsposito Trendafilka zhap4e Сите овие феминки ми оставиле позитивен впечаток и сакам да си ги поздравам ,се извинувам ако некој сум заборавила! Eве почастете се: