Поздрав back до Грл-50 Прееска ти со тортата, сега јас, да те почастам. И едно трезно живели до Амбрела22 Радо би се напила, да знаеш. Спојлер Катеринче. СП до Дог-лавер http://www.youtube.com/watch?v=Gur8ccqrQ9c
Katerinceee someonespecial rici.aaaaa gordana kim lux dala lella i.love.your.lips perlaa ilipili ocila kostic vitomir bel-golub girl.9 онака вас ми се поздравувасе
Tessie,Girl-miri,Serafima,FiggiMK,Feminium,I.love.your.lips Спојлер Katerinceee,Someonespecial,Kravce,Dala,LittleFairy,I.love.your.lips Спојлер SummerGirl,ilipili,Ocila-o,Vitomir,girl.9,AIT,Adi888,Divinebyterfly Спојлер
СП до Katerinceee. А така значи, јас не сум ти оставила позитивен впечаток? Браво... Спојлер Се шалам секако мор Имај убав ден миличка
Сп до : gentle.girl tessie Someonespecial Golden Dog-lover hermosa Hipica figgiMK rici.aaaaa anabel-a Divinebutterfly Trendafilka
MacenceEna да се згрее еднаш веќе и кај нас и кај вас, оти вака како иде саатот повторно ќе се смени за зиме без да видиме од топло Tessie ајде невесто, пали тоа авиончето, го ставив јас шишето од тебе на мраз пред пола саат време, таман ќе ни е
Специјален поздрав до Хипица - те поздравувам со сликава Спојлер И јас сум овен И уште еднаш нека ти е среќен роденденот
СП до SnowWhite91 Snow-Queen Golden The-Queen Someonespecial rici.aaaaa Dog-lover Girl-50 Dala Veki4kaa kikkki Wild-GirL Angel-Adriana Hipica Divinebutterfly Mermaid90 Среќен роденден Flower27 Katerinceee cheetah.girl gentle.girl Umbrella22 Cacy ocila girl-miri Moira Trendafilka Libera tea4e kravce Gordana10 feminium Lella lux kim figgiMK Serafima sunfemina nati44 OmniaVanitas bluegirl7 Elennaa marama ilipili x-MajaEsposito-x tessie A.Fenty Повелете Спојлер
Уште едно трио жени имам за поздравување DeMelo...каде си? :geek: луничка- ако ти си проста, и јас сум! не дај боже па да ја оставиш да се суши меѓу другите чаши, па несреќи се случуваат угх бре и до теси, прочитав еден убав пост од тебе сега, нешто од нешто што сум прочитала до сега за дел од твојата ситуација и искрено ми е мило што помирна ќе ти биде душата можеби делуваш малку строго или принципиелно на прв поглед, но верувам дека тоа е само една заштита, а во суштина си мила и полна љубов сте за едно кафенце овде :geek:
Специјален поздрав до OmniaVanitas и Ketrin.Moon... камо и јас да имав долги природни нокти како вашите