тессие-сум те пропустила минатиот пат хипица-твои ли се рацете на аватарон мислам за ноктите гирл.9 и риЧи.аааа-тхнкс за поздравот убав ден женски
Еден посебен СП до Моира. Прво со содата, сега со ѓумбирот, може отворила во подрум веќе лабораторија за содата, сега бара парцели за ѓумбирот Или на процент да не работиш? м :geek:
^ Ни едно, ни друго, ни трето ми паднало на памет Да се разбериме, јас работам и дејствувам за доброто на широките народни маси, што ќе ми се пари ако немам со кого пиво да испијам? И да не сум оф, ги поздравувам сите што ме поздравиле до сега. Ептен ви благодарам од срце, сте издвоиле 3 секунди од своето време кога сте ме помислиле и сте го пишете моето име
Ви испраќам мнооогу поздравчиња до сите. Благодарам за издвоеното време за мене. Особено сп бек до: kravce, Dala, Gordana10, joelle, Someonespecial, Plavusa.17.... а посебен до rici.aaaaa која никогаш не ме изостава во своите поздравчиња .
Само за Славица и нејзиниот сопруг затоа што исто како мене си е летна жена Сети се на мачкава и прати една разгледица Маца, заузета женска ... работам ма прва ... и трета СП до Дамите во четриесетите без мене немој да сте почнале и чоколадна масажа имаме Со почит. Озбилна, Неозбилна, како сакате Имајте Убав Ден.
СП до Кравче со песната чекам те код колима Спојлер се зезам бе не сум дошла уште СП до Славица и Даничап. СП и до Моира, Теси, Нена, Лолита, Супергрл, Суитхарт, Скорпионка, дамите кои ја разжештија темата за свекрви, кул лејдис. СП и до Ортофил, кој секогаш имал реални согледувања на работите и во моментов чита теми во брак за свекрви и гарант се чуди што суштества ќе бевме ние жените СП до Јохан кој пристигнува денес, веројатно околу 14.00 часот.
поздрав бек за ozbilnazena Serafima MissRicci tessie girl-miri Divinebaterfly Snow-Queen Lunicka Green ilipili Gordana10 kravce AIT Adi888....има уште многу за денеска доволно