СП до: Katerincee girl.9 Somonespecial И до сите феминки кои ме дружат во Нашминкај и Искомбинирај Повелете
Ретко ме има овде ама да поздравам и јас До Sara123 и HurremAleksandra ве немаше некое време, се исплашив да не си заминавте од форумот Someonespecial girl.9 Lella feminium tea4e Girl-50 nati-44 Litle-Fairy Dala KetrinMoon T.e.d.d.y Golden Anna.N simona.a tessie psychic Angel-Adriana Gordana10 Lux Plavusa17 MacaLove Mishela pamelche Katerince Snow-Queen WariorAngel Спојлер Заборавив некого сигурно ама ќе се вратам пак
Поздрав до мојата Џинџерица - те нема, те нема и одеднаш ќе никнеш. И до Ана Каренина, ептен ми стана мило кога прочитав пак твој пост, имав чувство дека те снема вака и тебе на определено време. И ... до моето именце, МишелЉубов.
Одамна не сум ве поздравила,па еве сега ќе направам еден подолг список: lella nati44 Speechelss Tiki-lolipop Dog-lover oneday Golden erica Antoninaaa feminium Dala katerinceee Nefertitii Sara123 Serafima Someonespecial SweetChild psychic pamelce Adi888 Trendafilka Elenaaa anabel-a Rose97 danichap Divinebutterfly OmniaVanitas sweet-cherry girl-miri levely Snow-Gueen Ilusionist AnaKarenina Спојлер
СП до ludoto19-баш ме насмеа во СДК со ајваров и kikkiiiii (само заборавам да те поздравам,е конечно не те изумив )
Јас би сакала да испратам еден СП до Hipster. Девојко, браво за она што го кажа во Модни прашања. Нависитина ,чудни се луѓево, ако сакаш нешто да направиш направи го- па не живееш ти за комшика ти и за нејзините криви погледи и сите завидливи луѓе околу тебе. До толку луѓево немаат свое лично ЈАС !!? Еве ти еден пар штикли од мене , како подарок. It's for you. You made my day !!
Поздрав бек Мишела Ме снема некои десетина дена, ама повторно сум тука Им се искрадувам на книгиве за да прочитам овде што има ново И морав да си ја поздравам tweety26 - една од ретките личности кои можам да ги поднесам кога уста не затвараат Јас само си шмрцнувам од кафенцето и се смеам како чукната на сите нејзини згоди и незгоди кои толку живописно ги опишува Уште еднаш ја потврдив тезата дека среќата ги прави луѓето поубави. И многу ми е мило што повторно ја гледам среќна. Просто блеска!
Поздрав бек до мојата најсакана пријателка AnaKarenina Ти благодарам за најискрениот пост до сега.Се надевам и во иднина ќе си имаме така забавни разговори.А среќата ти ја посакувам да ја имаш секогаш.