СП до тебе Душица ја уште чекам СП и до Смајли Докторката Анннни Теди Ким Скај Гоу Мистериозна Бројче Спичлес Аннии Аничка Ангелче Катакомба Чика А дааа СП и до анфејтфул18 за добрата тема (на Фемина трачеви се мисли)
сп мисс до тебе .... сп до душица сп до смајли се пронајдов во постот ... со по дејзи .... к.и.м ме изнасмеа прееска ... до оззи... оффи ... ,позз и до кикето мила ми стана мм и до лолипоп23 и до блубери и до сите други феминки ....
сп до мојте најдраги девојки вики4е, горде, кате 21, ангелче, ненушка, катакомба, душица-ск, докторката, бројче, виножитка, мечето , к.и.м., багуфче, лилит, офспринг, аннни,бројче, оззиангел, карина и ај да не бројам едноставно да ви пратам и на сите останати
Специјален поздрав до тебе драга карак. Те чекам на чет некој ден, или на мсн. Специјален поздрав до сите болни, настинати и така натаму. Get well soon.
На кратко сум ви тука, еве по една гушка до Карак, Аничка, Анннни (е.ч тоа што се договоривме ), до Ози моја работна ко мене и до Ненушка и Горданче. Има и за другите ама сега овие морав