Денес праќам СП до оние кои ме поздравиле и ве гушкам женски! Тоа се: martinuska, rici.aaaaa, sweet-star, Someonespecial, ilipili, girl.9, Flower27, Katerinceee, Wild-GirL, Lella, Veki4kaa, SnowWhite91 Исто така и до оние со кои се дружиме и ми се мили и си ги читам Miss.Ricci, Libera, Anabel-a, k.i.m, Umbrella22, Adi888, anuskaNESTLE, Lepaaa, julie77, AnaKarenina, teddybear, Serafima, zhap4e, eva11, Bubbi, Rainbow, marama, crazylady, Doozy, CIA, I.love.your.lips, Ilusionist, ludoto19, Plavusa.17, Annie.mk1, tweety26, Mishela, sesilija, L-enna Ајде во нареден поздрав и другите ќе си ги поздравам,што сепак си ги читам и почитувам Ви праќам еден убав и здрав оброк и кафе и лежалка малце да се исклучите и да замислите како лежите на неа и да се опиштите
danichap, imelda, rici.aaaaa, Snow-Queen, Gordana10 и RainBow Затоа што сте посебни Сте за пролетна чајанка во дворче?
До Mysterious... Нема поодвратно чувство од она кога сам на себе да си стануваш патетичен. Кога си свесен за својата патетика, а не превземаш ништо во врска со неа. Само продолжуваш да стануваш уште по патетичен. Кога јас и ти, во овој момент би седеле во затворена просторија, би се распаднале ѕидовите за сета таа патетика да излезе од некаде, затоа што нема да ја собира Јас почнав да губам надеж веќе
Епа мене ми е многу гајле! После се што поминав периодов и она што допрво иди, мислам дека заслужено ми е да си бидам малку себична и да си се давам во моите патетики. И онака си се мои, и онака си се наши. Не ги пуштаме да ни избегаат, којзнае каков ќе ни биде животов без нив..
СП до ilipili, Divinebutterfly, Katerinceee, Miss.Ricci, Adi888, Annie.mk1, tweety26, Plavusa.17, RainBow, girl-miri, Sara123, Hipster, Snow-Queen, feminium, Agrona, green.eyes, Chocolate.me, thelittle17, pamelche.
.. до Марамче убаво наше. Ти си крива што изгубив саат време на твојот блог, ќе научев некои десетина страни! Неможев да ти се изнагледам. Срце тоа.
rici.aaaaa tessie gordana ilipili ominavantus grean.eyes agrona adi888 tweery26 sara123 miss.ricci mrs.cuper danichap someonespecial girl.9 kim lepaaa i.love.your.lips моите омилени феминки се надевам не заборавив некоја
Ај и јас да поздравам, време е Сп до: Антонинаааа, Ади, Перла ( дека си мор, те немат ), Блонд, Бејбикети и до Ким, Реин
Спојлер Поздрав до girl-miri Секако до Dala.. Те чекам, пиши ми.. Те чекаме уствари. :geek: :geek: :geek:
СП бек до Divinebutterfly и girl-miri И СП до Gordana10, kala21, danichap, ludoto19, Mrs.Cuper, Lella, imelda, marama.
Ја ќурка, сега гледам оти Nefertitii ме поздравила. Поздрав бек, и тоа со едно убаО турско. И кога веќе сум тука, еден поздрав и до Дузи, оти е топла ко сонцено надвор. Секогаш знае how to make my day.
СП до Someonespecial Затоа што ми е многу мила и пријатна како личност, како форумски лик. Некако ми шириш позитивна енергија дури те читам. И плус си голема обожавателка на мачиња како и мене, што ти е уште еден огрооомен плус. Дојди повели на капучино, дури е сеуште топло.