Сакам да поздравам и јас неколку личности кои ми се особено мили... СП до: Ilusionist ilipili Serafima danichap Sawyer vitomir Marjan007 Спојлер Имате од мене една искрена "гушка" и една освежителна лимонада...
tessie Serafima girl-miri ilipili Divinebyterfflu Annath agrona adi888 tweery26 sara123 miss.ricci AIT Moira danichap Ozbilnazena someonespecial girl.9 slavica999 lepaaa i.love.your.lips Спојлер
Moira, возвраќам на поздравите (од неколкуте теми), иако чувствувам дека ги испраќаш со некоја ваква фацичка ко некои мали отровни стрелички. Што се однесува до графиконов погоре - Who says I'm avoiding it god damn it? Убав ден.
Имам јас долга листа ...поздрав до вас феминки навистина уживам кога ве читам (сигурно заборавив некој ) Lella ludoto19 Dala Ketrin.Moon Girl-miri Marama Hipica Divinebutterfly Katerincee rici.aaaaa girl.9 Yipiman2 tessie kikki girl-50 Kala21 Flower27 feminium m2m2m2 Veki4kaa Someonespecial nati4 DAngel...........
Некако станав пасивен форумџија но ве читам. До SHELEA, TIGERLADY, TEDYBEAR, TRENDAFILKA, ANABELA,LUNICKA ,LILIT , THEODORA, MISS RICIE,MIMS 89,MOIRA,KRAVCE,MISHELELJUBOV ,manja666,
Не сум по поздравувањето ама еве.... MSkorpionka Moira Annath bittersweet Doozy сите со постови за мера
tessie Serafima girl-miri Bozica1980 Divinebyterfflu Annath agrona adi888 tweery26 sara123 AIT Ozbilnazena someonespecial girl.9 slavica999 lepaaa I.love.your.lips Спојлер РАЗУБАВУВАЊЕ Потоа каафе и секако благце
СП назад до Дивајн и Купер Одберете си женски! Ако ме поздравил уште некој, нека не замерува, ги читав само последните 5-6стр. и поздрав и до него СП и до Ади! И ти земи сииии
Sephora! Уживај, јас ваа недела планирам пак одново да ја почнам... Спојлер http://www.buzzfeed.com/vnessln/things-the-hills-taught-me-845e Лепа! Жено те обожавам, друго нешто омилено навечер после гледање серии ми е разговорот на Вибер со тебе.
Дузи- Женче, прави место во натрупаниот распоред, не бива ова. Кафето, олади веќе Лукс- За прекрасната година заедно Марама- Затоа што е мила, заљубена и ај да не лажам носиме ист број на чевли Hopeful- Обожавам да ја читам Ilusionist- Затоа што сакам еден ден да пијаме кафенце заедно И до милата Памелче која ми изнудува насмевка на лицето кога и да ја читам. Ве гушкам девојки. Имајте убав ден
Срцка ќе си помисли некој во врска сме Јас те поздравувам и тебе јавно овде и мило ми е што те познавам лично. Поздрав и до сите горенаведени. Скржава сум со поздрави, друг никој не поздравувам.