До... primavera - Важи бе, ќе го пиеме кафето DAngel vitomir tweety26 Hipica ilipili Divinebutterfly Gordana10 Doozy marama
Primavera, фала ти за поздравот, а и за комплиментот . Голем поздрав и до тебе . Поздрав и до Дузи и Лукс .
Поздрав жени и до вас, Примавера, Илузионист, Хоупфул, Лукс... ќе те/ве сместам, ох Господе, мора кафе да се пие, обавезно.
Голем СП до сите што ме поздравиле и до оние кои сакале да ме поздрават! Исто така поздрав до Julie77 се ближи 30ти
figimk tessie Serafima tweery26 girl-miri Annath encimenci Mrs.Bass Divinebyterfflu someonespecial girl.9 Flower27 Ilusionist Ketrin.Moon mili4ka123 Spidy vickyy90 Spoiler
До Тендомендо ака тедибеар, неоправљиви серија-манијаци сме, и до сите кои се пронаѓаат во ова(гледам сте си развиле муабетче во Сдк) па до сите вас. Јас моментално собирам лиги од една нова серија која денес ја почнав од што немам веќе која, се ми е изгледно Па така си се пронајдов у муабетот на Анушка, зашто и јас одамна сватив дека не сум на арно, до 2015 ќе нема да има серија која ја немам гледано, и се загрижив дури И да заклучиме- Фацатa кога ќе ни излезе новата епизода на омилената серија Поздравчичи
До другарка ми која ме чита и која беше доволно фер да ми каже дека ме откри. Поздрав до неа зашто нема некој кој подобро ме познава. Поздрав twin, те сакам
gordana i kim ilipili i perla i.love.your.lips i agrona pa ocila grean-eyes i jule77 pa adi888 rici.aaaa pa tweety26 i tessie someonespecial pa dala i lella anouk i lepaaa pa girl.9 dog-lover i kikkki pa vitomir имајте убав и весел ден
Огромен поздрав до -VITOMIR -Bubbi -Ilu -Илипили -Gorde -DaAngel -Girl-miri -ocila -Agrona -Perla -Eva -Someonespecial И така ве гушкам сите особено Витомир