^ После 4,5 сезони си викаш нема шанси натака да е добра, а во 8ма кога сеуште нестрпливо чекаш нова епизода, веќе знаеш дека станува збор за љубов
Кетрин месечинка. - Зашто ја обожавам месечината што ја има во името. Зашто љубовта која ја опишува овде ми е добро позната, исто доживеана. Анабела - Поради позитивноста, отвореноста и прекрасните комбинации. Затоа што е прекрасна. Чоклејт ми - поради бунтовничкиот тинејџерски дух ( извини ми за ветувањето што ти го дадов, ќе го исполнам.. ) Хонордајселф - Си знае таа зошто.
СП до Spoiler Anouk VITOMIR Someonespecial girl.9 rici.aaaaa I.love.your.lips dala LittleFairy DeepBlue Sara123 Glossy-girl girl-miri ilipili Elennaa Snow-Queen BlackSwan Katerinceee Smurfette.M
Ајде сега една подолга листа СП до : Lella girl.9 Snow-Queen marama lunicka kravce Someonespecial rici.aaaaa girl-miri Katerinceee SweetChild kikkki Girl-50 Dog-Lover kala21 feminium nati44 Divinebutterfly SnowWhite91 Tiki-Lolipop Dala Lepaaaa Hopeful OmniaVanitas Angel-Adriana tea4e pamelche
СП до феминките што редовно си ги читкам: Katerinceee Someonespecial Veki4kaa pamelche Offspring lunicka Girl-50 RainBow Ilusionist Umbrella22 manja666 kravce rici.aaaa
Someonespecial Offspring lunicka Vitomir Serafima teddybear Trendafilka kala21 TheCandy880 Sweety-90 Повелете разладете се
Памелче Позрела и посовесна од многумина постари од тебе кој ги знам и познавам. Некои треба да учат од тебе, навистина треба.
До сите што гледаа избор за Хурем на ГОДИНАТА! Ми го продолжија животот, се смеев на глас и со солзи, сама.