Ја не сум поздравувала од памти век. Прва тура. Спојлер Моира Офспринг Хипстер Анабела Глоси Лукс Илипили
Одма втора тура, оти ќе ве забравам Спојлер Кравчето Џинџер Ана Каренина Лудото Еленаа Дивајн Дузка Примавера ТрендафиЉка Луничка Убава сончева недела
...Трендафилка. Секојпат кога ќе напише дека се спрема за Истанбул, ми доаѓа флеш мисла дека ќе се врати со веренички прстен
Скорпионка фала на поздравот, само таму ми е паметот (сериозно), или префатив од Сноу Квин бубачки, ама поштено најмногу ми е за Делимано и нов душек. И сет ножеви од Борнер или Бјорнер нема да ми дојдат лошо, реално вака... Епа поздрав до тебе и до Сноу Квин испадна работава. Ама нема да е годинава кај мене, ќе се покичмам јас уште троа и ќе си гланцам тавчиња.
vickyy90-поз бек girl.9-поз бек Annath tessie Serafima Vitomir unicka kravce Someonespecial Flower27 I.love.your.lips Dog-Lover kala21 feminium FiggiMK Divinebutterfly
Теодора На човек да му е мерак да ги чита твоите постови. Од граматички, конструкциски па се до инспиративност и оригиналност како целина. Секоја чест.