Кој вика дека виртуелните честитки се помалку важни? Искрените зборови и желби можат да разубават сечиј ден! Останете такви какви што сте, женчиња едни мили!
СП до : Ketrin.Moon, Barbie07,Moonstone.17,Dala,Lella,Veki4ka,girl-miri,kikki,ludoto19,m2m2m2, Umbrella22,Girl-50,Flower27.
Спојлер Поздрав назад до Дог-Лавр, Дала, Самуан-спешл и др. кои ме поздравиле. СП до teddybear Сега ти ги читав мислењата во Танц со ѕвездите.. гледам во многу работи се сложуваме. Јелена и христијан, само напред!! Спојлер
СП до kikkki,anastasijaki,Adi888,ilipili,Ilusionist,DAngel,pamelche,Flower27,Anouk,Elennaa (која што тукушто ме изнасмеа пак ),rici.aaaaa,Мiss.Ricci Благодарам на тие што ме поздравиле,а јас ви посакувам на сите убава вечер И на сите феминки ви посакувам весели празници
Ме немаше одамна, само се врткав така по темите, не пишував, ама ве следев. Ќе си ги поздравам оние со кои продолжив да контактирам, и кои не ме заборавија безразлика на моето отсуство. pamelche, Chocolate.me, anabel-a, ilipili, Rose96, marama. А, воедно поздрав и до Еlennaa и Someonespecial.. обожавам кога ќе ги читам нивните живописни постови во сдк, нивниот начин на пишување, смисла за хумор и чат пат некоја интересна случка.
Специјален поздрав до Дивајн и Даничап. Како и до сите оние кои ми упатија искрени честитки за роденденот пред 5 дена Малку касно ми текна Гушки за вас девојки