СП до: Луничка, Серафима, Теа4е, Илузионист, tessie, Аноук, Марамка ( оти одамна ја немам поздравено, прекрасни слики имат во модни критики ), тедибеар ( исто и неа ја немам поздравено од одамна), Спешл, Барби ( ме пресмеа со операцијата против бубачката )
Поздрав бек до... Girl-50 Sweety-90 Flower27 Foreveryoungiwannabe Gordana10 pamelche Dala И поздрав до драгите Doozy teddybear Lov3 Micheleljubov kravce
Јас упатувам еден голем поздрав до manja666 Затоа што целосно се пронајдов во нејзиниот пост во СДК за психологијата. Толку многу сум навлезена во оваа наука и толку длабоко ги анализирам луѓето околу мене, што некогаш се каам што не почнав да студирам психологија. Од друга страна, си велам добро е што денес сум правник, затоа што ми се чини дека како психијатар, премногу ќе се сочувствував со оние кои ќе побараа моја помош. Поздрав Мања Имај убав понеделник!
СП до kikki ( прошетав малце со другарки и видов едно фризерско студио КИКИ и одма на тебе ми текна ) еве едно јајце од мене за Велигден,бирај си
Мајчички и девојки да ве поздравам на кратко и со мало закаснување честитки за прзнизниците, за многу години да ни се, сигурна сум дека ги искористивте максимално позитивно со вашите најмили.. Ми фали времето и дружбата на форумов.. Последниов период беше причично мачен и не бев во можност да ве следам, се надевам дека многу наскоро тоа ке се промени Имајте убав ден исполнет со многу насмевки
Divinebutterfly Dala Tessie girl-miri Serafima Psyhic Kala21 kikki Flower27 FigiMK Vitomir Annath blikata повелете има за сечиј вкус Spoiler
поз бек-риЧи.ааааа поз и до гордана flower27 dala kim kikki lella tesie girl-50 i.love.your.lips grean-eyes ocila agrona ilipili pamelce plavusa