СП до: Спојлер Elennaa feminium Gordana10 Divinebutterfly Glossy-girl Serafima lunicka Umbrella22 manja666 Anouk Ilusionist girl-miri Boleyn.7 rici.aaaaa Hipster Dala nati44 Lella Hipica pamelche tea4e girl.9 tessie Antoninaaa barbyyy Barbie07 Moonstone.17 Sara123 Flower27 ludoto19 Dog-lover kikkki Ketrin.Moon the-girl1 Veki4kaa Кaterinceee
Поздрав назад до Колаче И, се разбира, за Колачето испраќам колаче. Таман Имелда ме потсети. Ете СП и до неа
Поздрав назад до.... Someonespecial, Dog-lover, Girl-50, girl-miri... Поздрав и до... Hipica, Hipster, Anabel-a, Vitomir, Ilipili, Serafima, Elennaa, Pamelce, Teddybear, lunicka, AnaKarenina и Divinebutterfly...
kolache.99 благодарам на поздравот, враќам назад уште поголем. И до АнушкаНестле, ја обожавам, ко изгубена сродна душа си ми, жими мама!
Поздрав бек до girl-miri,rici.aaaaa,Someonespecial.. Како и Lella,Moonstone.17,kolache.99.. Ајт,на здравје да ви е тоа што во моменмтов пиете...
СП до Someonespecial Feminium Dala Gordana10 Flower27 И сите други кои ме поздравија последниве неколку дена
Сакам да поздравам неколку личности кои ми се особено мили: DAngel someonespecial LittleFairy иако ја нема GordanaL Ilusionist иако ме заборави Jule.Sk DJ Anouk која е задолжена за музиката srcekrsacka
Јас сакам да ги поздравам Someonespecial и Dog-lover се пронаоѓам често во вашите мислења Почастете се Спојлер