СП до Pretsednik skupištine Една е Спојлер Загреано Загрева моментално, кога го пијам јас сум се` уште дома, и дури да излезам веќе сум стабилизирана И јас кога го пијам сум загреана дома а надвор сум стабилизирана Имај убав ден
А јас упатувам еден голем и исто толку специјален поздрав до вас двете. Онака, затоа што редовно ве читкам.
Кравче бе Сега сум хоумсик ... Баба мн ја сака оваа песна, и ме потсети на неа И сега ми фали ... она и нејзиниот зелник
СП бек до Тики Лолипоп СП и до Самуанспешл Дала кикки Мунстоун.17 Барби07 Лела Лилбејб м2м2м2 Кетрин Мун Хипица Хипстер лудото19 ........
Онака, мерачки СП до посебните девојки: girl-miri DivineButterfly ilipili Mrs.Cuper julie77 Ladies, suit yourselves
Сп до.... Doozy легедна си само продолжи така :up:, уште многу да не смееш со твоите згоди и незгоди Спојлер
Специјален поздрав до сите вас - убави, паметни, еманципирани и волшебно-восхитувачки карактери. Ми го исполнувате секој работен ден, ми го олеснувате со вашите смеи и незгоди, со вашите сочувства и вашите желби да биде подобро. Останете така.