^^^а јас денес не сум,денес сум многу вредна,цел ден не сум седнала. Еве поздрав до сите девојки расположени за работа денес
СП до сите што ме поздравија. СП до Карак и Кате21... Катенце и со тебе треба да се видиме, арно ти си ме видела мене и моите атрибути( ), е сега и јас треба да те видам тебе! пс- поздрав до сите што тетката мед сестра ги боцна во га*ињата
Девојки, специјален поздрав до вас, мило ми е што се дружевме (иако виртуелно), од утре немам нет (се селам ск), па така ќе бидам отсутна... Одвреме навреме ќе ве посетувам Сите оние кои ќе одат на Пиволенд, прејако да си поминат И јас ќе бидам, можеби ќе се препознаеме За сите ученички/студентки - среќен почеток и многу успех За сите оние кои работаат - многу успех и секогаш full плата За љубовџиите - нека се множи вашата љубов Бидете радосни и уживајте во животот.. (ауу ја претерав, ко проштално писмо е... ) Ваша Bright. p.s. Една од најубавите италијански песни <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZVX5L1oZ-JA?fs=1&hl=en_US&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZVX5L1oZ-JA?fs=1&hl=en_US&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
СП до сите ранобудни феминки и до сите штипјанки и TheCandy880,skyAngel,Tenkai и сите други(да не ми се лутите )
Сакам да испратам еден огромен специјален поздрав до сите форумџики, стари и нови, млади и повозрасни, сите средношколци и студенти (а посебно до оние новопечените - бруцоши, или фазани како што ги викаа кај нас на факултет, со лесно да им тргне годината ). А посебно сакам да си ги поздравам Трендафилчето, Гоу, Хипи, Ариел, Сесилија, ОзбилнаЖена, Лилит, Кате21, Гордана10, Иренна (која фали тука), Офспринг и Ози. Ама не ми се лутете вие останатите... и вас ве поздравувам
Благодарам Аннатх. Поздрав и до тебе СП до Оззи и воедно да ја прашам дали оздраве? Си ја поздравувам и Трендафилчето и Сеси.
Да ве поздравам сите што ми се мили. Си знаете срцки кои сте И Голем до викче, Е така Сега уште еден СП до сите кои во моментов се среќни, заљубени...
СП до Катакомба24 затоа што е мн мила а не сме се допишувале одамна... СП до Sexy Lady затоа што ни иде муабетот... СП до Аполон зошто се надевам дека прифаќа совети