Поздрав назад до Мунстоун и до Торте И СП до Шеќерлема, до Ана.Џоунс и до нејзината прекрасна мачка на аватарот http://www.youtube.com/watch?v=aPgtv_IPc6o
До Shelea Затоа што никогаш не испуштам ниту еден нејзин пост во СДК и затоа што ме освојува со секој нејзин збор. Како медењаче си! Едвај чекам да си ја купам Љубов на улица!
Јас ќе ги поздравам сите шо ме поздравиле изминатиов период, дури бев послабо активна Утре завршвам со факултетот, па ќе се дружиме поќе Кисчињаа до ситее Ве позз со едно вакво
Абе мислев од лепотата на Благојче ќе заборавиш... Ај еве овој ти го давам (само за да ми простиш) ќе ти донесе и зелник натака вторава слика е само за љубителите на добар машки задник Спојлер И сега ако ти фали и некој маж...извини ама ти си била на концерт на Кататониа, а јас не! мања666
Јас сум овде со специјална цел и против ГОЛЕМИТЕ апчиња и капсули! Поздрав најспецијален до сите дами-чудаци како мене шо мразам да голтаат големи апчиња и капсули, ги мразам, ги мразам највише, не ги можам!!! Го молам матичниот со години да ми препишува инџекшнс наместо овие апчиштава ама не, не одело тоа така, дури и мито им понудив на сестрите ама џабе... Језиви, језиви големи чуда! И поздрав до мојата мила, премила Трендафилка Да се знае жена како тебе е една голема среќа и прекрасен благослов од Бога, јас сум бескрајно благодарна на Фемина што ми те откри. Живели за тебе лепото
... специјален, најспецијален поздрав до Snow-Queen, нека е со среќа и со лесно бременоста, и мило ми е што една желба конечно ти се исполни. Snow, сабајле те читав, си споделуела само информации околу бебето, а ние реално чекаме да прочитаме нешто за свадбата, не оставај нè туку-така... Еве сега освежи се, и за зеленчукот - ставај си по некој морков или спанаќ со овошјето и цеди си сокови и смудис.
Се изгубив малце но сепак не сум ве заборавила поздрав до:Gordana10,Barbyyy,Sameonespecal и Anouk Поздрав бек и до kikki Ајде доаѓајте да не ја изедам сама
До Umbrella22 -бидејќи редовно ја читам во Што би му кажале? и редовно си ја лајкувам. за јаготкиве имаш огромна !
Најголеми поздрави до: -Двете женчиња мои најмили Ilu :geek: и Bubbi -DaAngel, за одлучноста и цврстиот став -Vitomir, еве еден подарок до тебе -Macko, за одличните песни на трета смена -Sawe, еве за тебе една песничка :geek: https://www.youtube.com/watch?v=7UeG24sl2J4 -Ilipili, нашата невеста во најава. Вечерта на веридбата ќе прославиме овде во твое име да си знаеш -Eva11, по итно вечер да се ставиш онлајн, ни фалиш -Gorde исто така, не сме си муабетиле од филмот за Исус кога беше -SomeoneSpecial -Divinebutterfly -ocila -Girl-miri -Green -feminum -LittleFairy -Gentle-girl -Izgubenata5555 -Nati P -Angel-Adriana -Rici.aaaaa -Srcekrsacka -Antoniaaa -Barbyyy -Jagoda123 Сите ве гушкам најсилно