Да не ти кажувам каде се ќе одам летово, нема да ме сакаш ... Леле, леле кравче само да знаеш Те поздравува дечково бај д веј
Да не ти кажувам каде се ќе одам летово, нема да ме сакаш ... Леле, леле кравче само да знаеш Те поздравува дечково бај д веј
СП до Дузи и Тедибеар. Затоа што секогаш во СДК ги читам прва до последна буква. Затоа што се прекрасни.
Doozy, Divinebutterfly, Mrs. Cuper, Ilipili, cheetah.girl, Annie.mk1, bittersweet, Miss-Ricci, Gordana10, k.i.m, marama, pamelche, Neytiri, anabela-a rici.aaa, Girl-miri, Umbrella22, tweety26 И Еден специјален до пресната мамичка Snow-queen, Ептен ме израдва Ти посакувам лесна и спокојна бременост, многу гушки до тебе
ричиии фала на кафенцето, еве и од мене едно. Само што планирав да си сварам откако убаво се надоручкував. Голем поздрав до тебе. Потоа, Someonespecial, Gordana10 и Snow-Queen. За сите по едно
adi888 gordana rici.aaaa miss.rici i.love.your.lips agrona kim ocila Someonespecial Snow-Queen.-cestitki tessie tweety26 Divinebutterfly имајте убава веЧЕр