Tрендафилка Спојлер Лудото. Ме смее и кога ми е најтешко. Похрабра е одошто мисли. Невидено е шармантна луѓе, се колнам! Спојлер Фала ти на убавите зборови Трендафилче
Поздрав до WildCherry, Lunicka, Serafima, Sara123, Hipica, Doozy, Ilusionist, Libera, Snow-Queen, kravce, eli25, Elennaa, Mishela, julie77, LittleFairy. И да ве прашам зашто Calliope ми ја нема веќе на Фемина?? Што и се случи на девојката?
СП до : Ketrin.Moon m2m2m2 Hipica kravce ludoto19 ( ме изнасмеа деновиве) Elenaa Snow-Queen kikki......
t.i.n.k.e.r.b.e.l.l најголем поздрав до тебе и твоите постови кои треба да бидат повеке поставени на форумов имај убава веЧер.
Одамна немам застанато „асолно“ да поседам на Фемина. Одамна немам поздравено никој. Користам прилика да ги поздравам сите MATУРАНТИ И МАТУРАНТКИ. Патем, многу е убаво чувството да си матурант , барем на денот кога славиш матура. Нешто незаменливо. А потоа кога ќе ти текне дека имаш интерни и екстерни за полагање, се губи по малку убавината Како и да е поздрав до сите матуранти и матурантки на форумов
До...Ketrin.Moon затоа што ептен ми е мила и ептен се пронаоѓам во нејзините постови, посебно во оние Што би му кажале до тебе...