Сакам да си ја поздравам виножито (vinozito1). Абе секој нејзин пост се` повеќе и повеќе ми го топли срцето и разубавува денот. Отелотворен идеал на она што една мајка треба да претставува и како треба да реагира на животните предизвици на денешново време и во кој дух треба да ги воспита своите деца. Браво! Еве една булка која ме потсетува на тебе и на твоите ќерки. Од една страна нежни и кревки, но и доволно истрајни да опстоите и преживеете дури и на невозможни места и во услови кои за повеќето други цвеќиња се неиздржливи.
НАЈ, ама НајСП до Трендафилка - ми го разубаве денот со постот за караокето. Бев убедена дека само јас збеснувам по микрофони и чудби како ... како дванаесет годишно прцле по Чак Бејс. Ај да си ги измериме силите, бирај која песна ќе ја пееш - и онака ми наближува јубилејниот роЃенден, па по обичај ќе си ги забавувам гостите со караоке пејуцкање. А да, немај гајле за комшиите, може и дует да направиме на поткровје, има одлична акустика и звучна изолација.
Обожавам да ве читам: kate21, vinozito1, rici.aaaa, Plavusa.17 , tessie ,Ketrin. Moon, Rainbow, Offspring, micheleljubov, lunicka, ocila ,Trendafilka и Ludoto19 . На сите ви праќам и ! Ве обожавам!
Голем поздрав бек, tea4e ! Си се изнамуабетивме у темиве за серии, ваљда ќе имаме среќа наскоро и да се “глеаме“ у „Нашминкај“. Поздрав назад и до Jenniffer. Едно големо добредојде со задоцнување од добри два месеци. Се надевам долго ќе си се дружиме на Фемина. Спојлер
СП до сите оние кои деновиве се каат за нивниот „студентски“ статус .... Кафево да ве орасположи и ви даде малку концентрација! (се надевам)