tessie gordana kim agrona ilipili perlaa ocila i.love.your.lips grean.eyes tweety26 kikki rici.aaaaa antonina Flower27 SnowWhite91 Dog-lover sara123 имајте убава веЧер
лудоо Ма само нека повели ... повели и ти. Поздрав и до Gordana10, Moonstone.17 и girl-miri. Kaко што ветив за сите вас (видете само како сум ја дуздисала... ) Spoiler ветувам последен поздрав денеска.
Најнајспецијален поздрав бек до Гордана 10 http://www.youtube.com/watch?v=RlK9bigjnvk А и до Аноук и Сомaнспешал
Чадорчедваесетидва фала ти, тука има само една фиока која се полни вода, ако и на неа успеам да и` направам нешто, навистина сум за на клада. Еве едно тавче за палачинки, поздрав мила. И поздрав до Јипи, ма мавнав лајк уште кога видов дека си ти. Ме расположи скроз. За лека ноќ и слатки сништа.
До сите вас кои што деновиве по темиве ме настрвивте со лубеница. Од вчера само на неа мислам и ништо друго не ми се јаде. Сега да имам една целата ќе ја изедам, ич не му ја мислам. А дотогаш да ве почестам вас, како што доликува.
Денес сум специјално расположена па еден големмм, огромен поздрав до сите!!! Многу научив од овој сајт, баш сум ви благодарна. Ете и јас да ве почастам како што доликува. Oваа е за тие што се на диета: Оваа е за сите чокохоличарки.
Дузи, баш сте ми симпатикус пар со момчето, луѓе, многу мила фаца има зетот .Се гледа дека е душа човек, и ја тинтри нашата Дузлар Spoiler Знаеш Дузе како викаат, кога ти е лепо во љубовта, и стомакот расте, знам од искуство Кога човек е расположен јаде, затоа на, здебели се со оваа торта љубовна, и така си доста ослабена, нема да ти се слоши исто ќе ја поздравам и Кетрин Мун, а и Мања666 Spoiler строго без месо, само за Mања и мојата форумска сестра, Jулич на дадич труден пич Spoiler Тебе Јул една кабаска, богами знам дека ти се фејворит, по тоа те памтам нели, и по кркањето торти у Специјал, а Дузе ош не сум ја однела таму, да види таа што е лепота и еден поздрав и до мене оти се осеќам како Тошо со неговите долги монилози