Поздравче до сите online девојки и до сите оние кои после попладневното спиење уживаат сега со пред компјутер
-Јас се враќам неколку страни на назад и гледам дека мноооооооогу одамна не сум поздравила никој ај сега ќе го сторам тоа.....вака нај СП до: *мисс индепендет(мојата миленичка која неодамна ја запознав и видов дека е многу многу супер девојка...едноставно ја засакав до неа) *бројче(многу фина цурица,ептен добра,и мила...кога ја нема ми недостига на форумот....а и се заљубив во тие нејзини чизмиња знам дека е многу згодна во нив) *џули(милата таа) *скај ангел *спичлес *мистериус(ми недостига девојката ) *трендафилчето *кате 21(девојката се изгуби) *иренна...... *карак.....се блокирав не ми текнува на другите ај позз до сите......
Еден СП до Лејди која ме поздравила Ке ги поздравам сите мои драги личности (си знаат кои се) и до сите кои јас им сум драга... Ве Сакам!!!
Мацуш јас не се пронаоѓам во поздравот Ама затоа јас тебе ќе те поздравам Како бе сите имаат , само јас немам за учење? Ни домашни немам ни ништо , како така ? Ае поздрав до сите што уште идат во школо како да е први септември Заборавив , поздрав и до тие што чекаат Кога лисјата паѓаат
СП до Карак,Ненушка,Аннатх,Бројче,Трендафилка,Офспринг,Ози,Ангелче,Лилит,Рејнбоу,Гоу, Лижалка,до сите и сп до админки,модераторс
хах позз и до тебе срцко бидејќи се пронајдов во ова со кога лисјата паѓаат и бидејќи многу те сакамм и исто така СП до сите останати
СП до Анннни, не се изгубив, слабо стојам со слободно време, и плус ме навасаа едни проблеми, глава не можам да дигнам Ќе ви се пожалам ај во скоро, да се осигурам прво
СП до Докторката и Смајли девојките исчезнаа ми фалат ве сакам И СП до Екрем во Фарма кој се некако има чуство како да ги снимаат во фармата!!! Ќе се уништам ееј
сп до анни и горде кој ми пратија поздравче и се разбира никако не ги заборавам и останатите мој мили и драги феминки.
СП до мисс,саншајн,бројче,ненушка,џули,анннни,ангелче,смајли,секси лејди,анни,аничка....ми недостигате сите поретко ве читам ама не ме заборавајте тука сум........и до дејзи и незнам уште кој СП...
Специјален поздрав до сите бруцоши, се надевам дека добро го поминавте првиот ден на факс и да им посакам многу успеси и среќа понатака и само десетки да редат