Кога ќе пораснам сакам да бидам Ариел Никогаш не сум те поздравила, ама многу ме воодушевуваш - сега мразам да се лигавам, ама морам И сопруга и мајка, исполнета и вљубена во работата, независна и силна жена што наоѓа време и за себе и да се гледа со пријателите... и те читам низ темите одиш на секакви активности, и излегувања, кино/театар и книги и се .. Како успеваш жено Поздрав до тебе
Фала Ели да сте живи и здрави сите,се надевам нема да треба да ве лечам за убави работи да се дружиме,а ако недај Боже треба нешто тука сум
julie77,Gordana10,rici.aaaaa.Поздрав бек за вас Поздрав и за vinozito1,е многу ми е мило што на форумов се активира жена над 40 години .Те читам да си знаеш. Дечко ај по една овошна салата за жениве !
Лилбејб, јас сега гледам ти ШТО СИ НАПРАВИЛА А трте-мрте Есма, фустан,точаче, Лудо.... Ако те фатам со една дебела прачка по газот, ми го зема и Цацо а? Ах бре моме, срцето ми го скрши , знаеше дека сакав да го турам , ама се плашев да не не го собере у аватар, ама ете го спобрало