Girl miri и мојава е италијанска иди во tutti i programi барај tastiera кликни Modifica funcionamento della tastiera потоа иди на lingue и ставија на inglese исклучи го и повторно уклучиго компјутерот и можеш да си ја користиш кирилицата.Поздрав до тебе
E aj да си знам зашто ... поздрав назад вито Добро утро и поздрав бек и до грл мири. и до женскава шо ме поздравила подоле...
СП ... утрински и од срце до Теси Ко да сме од исти калап излезени ... Мој калибар си Имај убаво утро уште поубав ден ... и да споделиме еден кафе муабет
каде сто се заградите,тоЧки и запирки кај мене не ги има на тастатурата знаЧи не е до програмата туку тастатурата ми ги нема тие,само букви има а потоа ни тоЧКИ ни запирки ни нисто од тоа
Aj и јас едно сефте да направам тука, никого немам поздравено а колку многу ве читам, некои просветлувате, некои ме насмевате, а некои .... А мене дури само еднаш ме има поздравено Moonstone, поздрав бек Поздрав и за Tessi,i Lilit -приземјеност браво (па и контрање кога (не)треба ) Elennnaaa -со тоа смајлињата ми го разубавува денот Creshicka- одамна нема пишано ама знам дека чита Marama- одлични модни а и други муабети dog- lover- паметна а сеуште мала девојка Vinozito 1- мајка со пример за разговор, морал и пожртвуваност Ludoto 19- стварно си позитивно луда Ariel- пример за жена во топ тан со се kala21- за искуството со губење на работата и брзото и среќно ново вработување И сите други феминки...не лутете ми се....сефте ми е Ве частам секаков вид сладолед
Потполно иста е душо и мојава автоматски кога ке си ја ставиш на англиски буквите од кирилицата ке ти ги има на некоја од бројките а за знаците shift и копчето со знакот.Поздрав
Специјален поздрав до... tessie, Serafima, Agrona, AngelOf Arh, babystar, girl-miri, kala21, Ketrin.Moon, kikkki, lunicka, manja666, Micheleljubov, Moonstone.17, Ozbilnazena, Flower27, SEKERLEMA Vitomir