Поздрав до Јипи со една ТОРТА (од букви, диетална, бидејќи треба да се мисли на стомачните коцки и на песочните плажи)
Ретко поздравувам во последно време,одамна ве немам поздравено,а сте ме поздравиле,има многу што ми станаа мили и што ми беа мили,затоа денес имам подолг список,ако му пречи на некој,негов проблем,јас сакам денес сите мои мили да си ги поздравам Plavusa.17, green.eyes, ocila, Anouk, Someonespecial, k.i.m, Moonstone.17, Ketrin.Moon, Lella, rici.aaaaa, girl-miri, Micheleljubov, Adi888, ilipili, Miss.Ricci, Libera, Mrs.Cuper, Umbrella22, kikkki, anastasijaki, Flower27, Ilusionist, Dog-lover, eva11, tweety26, martinuska, girl.9, Katerinceee, anabel-a, pamelche, Trendafilka, Beauchamp, Lepaaa, tea4e, K.Mari4ka, AnaKarenina, bittersweet, danichap, Doozy, Elennaa, ludoto19, julie77, Rainbow, kravce, lunicka, Lux, Neytiri, sesilija, stetoskop,Foreveryoungiwannabe, Sweety-90, teddybear, tessi, tessie, Theodora, la-chicka, kate21, marama, Lilbaby, Hipster, Primavera, Annie.mk1, lovely91, thelittle17, Zlatusko, anuskaNESTLE, Serafima, CIA, zhap4e, Mishela, Ammy.Lee, mims-89 ,crazyinlove19, DAngel, eli25, drugarka, I.love.your.lips, Look, L-enna, Maroon5, thinkerbell и tinkerbelll Спојлер
^^ Сп и до тебе Голем поздрав и до милата Горде. Ги нарачав за вас две. Немојте да се чудите ако на врата ви се појават со огромен букет.Знајте дека се од мене.
Фала ти Divinebutterfly Поздрав назааад. Поздрав до сите од темата Рафаел Надал. - nati44 - Gordana10 - marta.99 и другите Спојлер
СП до: Kaley, Elennaa, Barbie07, Golden, cresa-jagoda, Hipica, srcekrsacka, Plavusa.17, Barbyyy, Someonespecial, Dog-lover, pamelce, girl-miri, kala21, Lella, Dala, nati44, the-girl1, Girl-50, Moonstone.17, rici.aaaaa, Agrona, lunicka, Ketrin.Moon, Green, green.eyes, figgiMK, tessie, Veki4kaa, Divinebutterfly, girl.9, Umbrella22, Lepaaa, K.Mari4ka, kravce, marama, DAngel, Primadonna, LittleChili, feminium, ocila Повелете
Прв пат имам список за поздравување но сакам сите да ги испочитувам и поздравам, заслужувате парче торта драги мои,затоа што ми го честитавте роденденот Girl-50 Someonespecial malecka91 Daisy.E Golden sara3 girl-miri Moonstone.17 Hipica Dog-lover cvetce93 LittleChili rici.aaaaa Gentleman..D
Сп бек до: Divinebutterfly, Flower27 и SEKERLEMA. Спојлер Спојлер И сп до: Hipster Спојлер , Plavusa.17, drugarka, Elennaa, Dog-lover, tea4e, nati44, Lella, Dala, LittleChili, ocila и SomeoneSpecial.
Сакам да поздравувам и редовно заборавам. Еве сега За Шилеа и целата енергија која ја носи и несебично ја споделува За Трендафилка и мудростите кои ги шири преку колумни и мислења - ништо не ти треба тебе женска, се си имаш За АнаКаренина и тоа колку ме потсетува на Моника од Пријатели За Дузи која не напушта на сосем кратко (12 петоци!) и која расте во секој поглед За Хипстер затоа што не можеш не-лајк да и стиснеш и да сакаш и што е забеган филмо/серио ман
Специјален поздрав до... Спојлер tessie, Serafima, Agrona, AngelOf Arh, babystar, girl-miri, kala21, Ketrin.Moon, kikkki, lunicka, manja666, Micheleljubov, Moonstone.17, Ozbilnazena, Ocila, psyhic, Flower27, SEKERLEMA Vitomir
До... kala21, lunicka, Someonespecial, Umbrella22, vw-girl, Elennaa, dog lover, Flower27, Veki4kaa Marjan007 Barbie20 Crazylady
Ај денес малку поголем список. Најголем СП до : -Gordana10 -tessie -Dog-lover -Primadonna -Sara123 -Moonstone.17 - Glossy-girl -anabel-a -Rose96 -Dala -Someonespecial -Snow-Queen -Divinebutterfly -Elennaa -ludoto19 -Lella
И двете си имаме опсесија кон чистење, а и двете си имаме еден ваков неуреден шпајз Поздрав бек ТајгерЛејди, а патем поздрав и до Марама, во чиј пост во СДК од пред некој ден ептен се пронајдов - оној за чистењето на купатилото кога си нервозна Јас во последно време не знам колку средства си купив, па си ги наредив уредно во шкафот во купатилото и едвај чекав да ги испробам. За на крајот да видам дека некој ми ги собрал сите и ми ги сокрил, за да не сум чистела Ми ги вратија назад после неколку дена... Ииии да не ја заборавам ДивајнБатерфлај, поздрав бек и до тебе Еве ви една летна песничка, малку да се размрдаме на шашавово време http://www.youtube.com/watch?v=Fnmm0t4ZaDg