СП до Викче, Саншајн, Џули, Бројче, Карак, Горде, Ангелче, Катакомба, Мацушот, Докторката и до цела Фемина.
СП до сите феминки, најпосебен поздрав до сите кои денес почнуваа со факс. Ве гушкам сите и и праќам среќа
Сп до сите што ме поздравија, сите што почнаа на факс ко штто се вика скрши нога.....и до сите што идат вечер на пиво
Најс СП до тебе мило Кога имам времеве читкам Ама ова глупаво школо животот ми го зеде Со среќа мило на факс И на сите други што почнаа со факс СП и до Екрем .Пеза е човекот
мислам дека одамна немам упатено поздравче па така си ја поздравувам црвенкапата гоу, лижалката која тотално ја снема, спичлес срцката мала, оффспринг девојката без влакна на јазикот и тотално откачена, багуфчето нашиот толкувач на соништа, тренадафилка и лилитка оригинални во своите постови, виножитка, малечките вајлд, смајли и анни, ангелчето, цимерчето вики4е, душица, гордана10, докторката, анннни, мис индепендет, соледад, озбилнажена, дејзи, џули.... (заборавив некој? )
СП до цимерките мои. Нека се вклучат на чет да ги прашам нешто ако можат, да не трошиме пари на мобилен
pozdrav do site moi omileni devojki si znaat koi se a posebno do viki,doktorkata,karak,lina,snake,kim,bona,nina,maca,anni,anath,zverce,angelce,vajld,hipica,vinozitka,kate,gorde,smajli,gou,lizalka,skaj,i drugite neka mi prostat ako gi zaboraviv
СП до Ненушка и Скарлет88 -мило ми беше што се изнамуабетивме, може па и ќе се сретнеме некаде по светов
До Оззи Ја нема, изгледа уште не оздравела Ми недостига Поздрав до МисС гледам дека е овде Поздрав до Вери, ќе ги грабаме овие од германскава репрезентација Поздрав до Багето, Бројче, Лолипоп,