И јас до Дузии наша Среќен пат пиле, убав помин во то Германите, да ја позз од мене, кажи му Ади другата година ќе му оди да ја посети Многу убав провод ти посакувам П.С.. Позз со една песна, мн уба http://www.youtube.com/watch?v=eRovIfvztCU
Утре ќе се плаче на овие, ова време. Фала ви на сите, поздрав и до вас.. до сите што лајкнале, ќе лајкнете, да не ве редам. ќе пуштам чоколадо, многу чоколадо. Морам јавна благодарност да упатам до Имелда, си знае зошто. Се' e кренато, скриено, и богами, сфатив зошто требало - пиштат плачат услугите. едит - Фала ти Ади, ќе почнам да гличам предвремено.
поздрав бек до-тессие--киккки--ричи.аааа--витомир--Divinebutterfly--Flower27--SEKERLEMA--Dog-lover-- поздрав и до антонинаа ма како да не те фермам кога и двете сме на едно друго место и да не сакам да не те фермам морам постара си тука ке ми затребаш поздрав до тебе и баш си ми супер. ајт ке испадне можит да пиеме едно кафе а :geek: :geek: а и гореде да не си ја заборавам и плавуша поздравче...
rici.aaaaa Divinebutterfly Ketrin.Moon Girl-50 Golden Gordana10 julie77 Flower27 Поздрав за вас И Doozy ,не знам кој ден заминуваш ...да не си ја заморуваш главата со тежини,да не те мава носталгија,и пиши кога ќе стигнеш
Отпоздрави за поздравите и специјален поздрав до Моира Анатх Ели25 Луничка Скорпионка Меу, Имелда Битерсвит ... Одамна не сум поздравила ајде на кафенце И до Дузииии најубаво да си поминеш и донт вори, само уживај
СП до Moonstone.17 , Flower27 , lella , Dog-lover , Dala , Someonespecial , Jenniffer , oneday поздрав девојки
СП до ilipili ... на иста дата 18.05.2013. сме имале веридба....најубавиот момент Спојлер и свадбата да не ни е во ист ден?
Поздрав до најмилата личност Divinebutterfly. Мило ми беше што се видовме во вторникот што пиевме кафенце и покрај тоа што надвор истураше, најбитно е што супер си поминавме И ти кажав да не се нервираш за некој што не заслужува. Ти го заслужуваш најдоброто и не се секирај ќе си дојде и тоа Повели од мене еден свежо исцеден сок од портокал
СП до Ketrin.Moon ( нека ти е најсреќен роденденот ) Moonstone.17 Lella dala nati44 Someonespecial Jenniffer cheetah.girl Flower27 Divinebutterfly Elennaa Girl-50 Golden kala21 kikki charliee levely...
Abeja ова нешто по твој вкус ли или да менувам. Шо кромид ќе беше со чудо,ти благодарам. Ај да не се лигавам не ми е јака стана,аpни си ја и книшката никако у канта
Antoninaaa како велат-на поклонет коњ забите не му се гледаат. Иако повеќе сакам чоколади со меки полнења не е лоша ниту оваа, ама за друг пат да си знаеш. Еве ти и тебе една да ја поделиш со другарка ти (или по една за двете)