Сакам да се заблагодарам на сите кои ме поздравиле, фала ви, ве гушкам. Многу ве засакав... Ви праќам едно на сите, на оние кои не пијат... повелете.
До сите кои одвоија време да ми честитаат роденден, сите кои ме поздравиле (верувајте секој ваш поздрав ми е посебно мил) и сите близначиња. Ова е наш месец, уживајте!
Сп до лудото , после сендвичот што ми го прати (ммм вкусен) , се надевам дека ти убаво ќе си поминеш пливајќи низ морските ,езерските или океански води и запамти морските/езерските/океанските трави можат да бидат и нешто друго (Have a nice swimming .)
Јас ќе си ја поздравам Горде затоа што вели дека ем ме има, ем ме нема. Епа Горде деловна жена станав веќе, обврски имам Ај позз и до Ким и сите други да не набројувам
Фала мор на поздравот,ептен.Ами, убаво е и кога човек ќе најде време и покрај обврските Убаво е кога се прават повеќе работи истовремено Поздрав и до тебе
До Горде Голем поздрав од Озбилна јас казнета на работа, ме заборавија изгледа Денес од мене е кафето на здравје нека ни е
Јас сум тука да ги поздравам момите Битолчанки http://internetvesti.com/internetvesti/ ... article/27
СП до Plavusa.17 vitomir Anouk Antoninaaa Divinebutterfly Dog-lover Gordana10 Lella rici.aaaaa Someonespecial Trendafilka girl-miri DeepBlue
Многу ретко ја отварам темата, бидејќи е полна со слики од храна, а јас сум трудна . И возвраќам на поздравот на Трендафилка, благодарам на лижалката, среќа достапна е, па можам да си ја купам . Поздрав и до тебе од мене и бебушко
поздравче до gordana10,juleSk,antoninaaa,ketrin moon,ilipili,vito и до девојката што ја отворила темава,до pennyroyal. имајте убав викенд
СП бек до nati44 и Dog-lover. И сп до: ariela09, Someonespecial, Primadonna, tea4e, sara3, Lovy1 и levely. Спојлер
Ова е мојот последен поздрав до сите вас. Ве поздравувам сите на форумот и знајте дека ве сакам најмногу