Малку подолга листа, сакам да си ги поздравам сите кои ми се мили, интересни, духовити и редовно си ги читам. Antoninaaa, Gordana10, Anouk, Elennaa, Doozy, Adi888, AnaKarenina, Divinebutterfly, Dog-lover, DAngel, ocila, Ketrin.Moon, Umbrella22, Lella, nati44, Dala, feminium, anabel-a, marama, Moonstone.17, Jenniffer, Flower.27, tea4e, Sara123, tessie, vitomir, Marjan007, Yipman2, ludoto19, Trendafilka, zhap4e, Libera, pamelche, LilBaby, Hipster, Golden, Girl-50, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Jule.Sk, girl-miri, rici.aaaaa, teddybear, Serafima, lunicka, kravce, julie77, Hipica, Glossy-girl, Foreveryoungiwannabe, ilipili, russia7, Micheleljubov, tweety26, Ilusionist.
СП до Someonespecial,Elennaa,Lella,Dala,nati44,Ketrin.Moon,Primadonna,tea4e,girl-miri,Flower27,ocila,Girl-50,Golden,Yipiman2,Veki4kaa,Divinebutterfly,Sara123,Moonstone.17,Lovy1.
Офи, вечниот трагач на вистинската љубов Ма и колку пати да си повредена, секогаш наоѓаш сила, и мило ми е што оризот е позади тебе. Уживај си на моренцето, разладувај си го газето со бранови, и остави нека те љуби Босанацот Ти посакувам леп, луд и незаборавен провод и секс он д бич пијалок, деее, безобразна ни една
Поздрав бек до Golden, Someonespecial и Dog-Lover Поздрав и до: Flower27, Divinebutterfly, Hipica, Elennaa, Lella, kravce, teddybear.
Santa claus green: Дедо Мраз за идната Нова Година сакам да ми кажеш дека имам цел стан на располагање само за мене, во Охрид.
благодарам за поздравот Flower27 Someonespecial Dog-lover kikkki ocila поздрав и до DAнгел јуле.ск ангел4ееее грен-ејес ади888 горде ким илипили лилит кетрин.мон ричи.аааа Veki4kaa хермоса аноук антонинаааа не ве поздравувавам туку така за да кажете со сила пријателство бара на форумов или дека за да ми дадете звездичка туку затоа што секогаш вашите мислења ги читам со полни отворени очички така да си знаете а сега имајте пријатна вечер знам дека заборавив некој
СП до martinuska Во периодот кога ми беше најтешко ми помогна да сватам дека не сум сама и дека се ќе помине
Поздрав назад до Самуан спешл и до Грл-50 Се надевам ќе ви се допадне мојов музички избор за вечерва. http://www.youtube.com/watch?v=76ueDdts7Zg
До Горде, Дивајн, Илипили, Мишелка, Памелче, Дузито, Плавушка, Марамка, Биттерсвит, Cheetah-girl(не ми идеше никако да го напишам со македонски фонт) , Мрс.Купер, Нејтири, Кравче, Анабелка, Грл-Мири, Ричи.аааа, Еленааа, Кимм(те снема мор) , Кетрин.Мун Позз женски