VWgirl благодарам и до девојките Antoninaaa, Barbie20, Dog-lover, Elennaa, francais, Hipica, kala21, , ludoto19Plavusa.17, rici.aaaaa, Someonespecial, Umbrella22, vinozito1, x-MajaEsposito-x girl miri имајте пријатни мигови
Ти благодарам Нати Поздрав до тебе и до Кетрин.Мун Еве сега за испитов да ве почастам.За дипломската,здравје пак [attachment=1]Ani_Cake.jpg[/attachment] [attachment=0]Margarita.jpg[/attachment]
До Хипи-то,оти синоќа, со постот во „како се чувствувате“, ми ја размириса собава на вода,масло за сончање,гума спржена на сонце.
Поздрав до лепо друштво кое се сонча по морските и езерските плажи. Ви завидувам и баш ова лето кога највеќе посакувам да отидам да се избањкам во солена вода јас изледа ќе бидам шворц. Ќе морам некако да импровизирам, ќе купам гумено базенче ќе го наполнам вода и зачинам со морска сол, ама комшиите ќе ме гледаат, ќе морам и ограда за изѕидам.
Имам едно шише од литар ипол, морска вода полнета од Јонско...ако сакаш колку за нозете... или главата ако сакаш да нуркаш
^^ Да не имаш од Јадранско, наше си е наше, овие другиве можат вода да му носат а и некако мерак ми беше ова лето на Јадранско па да не си кршам атер, провери во колекцијата да не имаш некое заостанато од претходните години Поздрав и до тебе (или и ти си на одмор? ) И со стар чоек не се заебавај, си имам мука ја
^ Ако почнам да буричкам по шишињата може некој доматен сос или сок од кајсија да ти дадам А и од глобалното затоплување, ќе се стопи мразот на антарктикот ќе се зголеми нивото на водата и сите копна покрај море ќе се потопат и Егејско и Јонско ќе станат наши
Сп до Абеја , јас ќе ти донесам , т.е ке нарачам од роднините аквариум со Јадранска солена вода , али тамо све е загадено и прљава е водата , подобро ти е да си напуниш базенот и Еве за Кравче еден специален поздрав Сп до сите што ќе идат на одмор покрај морињата и океаните Ви посакувам убави мали бранови кој ќе ви го направат времето поубаво
Поздрав назад полн со гушки до Кетрин.Мун и до Жапката да дојде да се пржиме заедно СП и до Абеја. http://www.youtube.com/watch?v=Pzi4xkeKgP0
СП до вас,ако одите некаде на одморче најубаво да си поминете,фатете си убава боја,и тие што сте уште сингл најдете си го принцот/принцезата на белиот коњ girl-miri,someonespecial,Dala,vitomir,Marjan007,kostic,Primadonna,barbyyy,perlaa,Gordana10, Snow-Queen,LaDyDoLl,t.i.n.k.e.r.b.e.l.l,Dog-lover,Rainbow П.С ако некој заборавив сори. Ај живели