Umbrella22,Someonespecial,gingerchild,Primadonna ...поздрав бек за вас. И поздрав до Хипица и Хипстер-првата зашто ја отвори сезоната за капење,втората зашто има одлични предлози за филмови до невестите Илипили и Сноу-да се заучуваат да го метат дворот секое сабајле до Лилбејби и лудото-ме смеат со секој нивен пост до Кате21-за завчерашната порака до Озбилна,Абеја ,Моира-зашто се позитивно омажени и секако освежителниот Пеперминт и то ама го наклепав постов,пола латиница пола кирилица
Оддамна немам некој поздравено.Сега еден подолг пост. Спојлер pamelche Lella Agrona Dayse l0vE...-love nati44 Someonespecial tessie Dala Flower27 Dog-lover AngelOfArh
СП до danniela5, Elichka, Little-one, Mihaela13, mileystar, mili4ka123, Offspring, Primrose.x, SecretK, SnowWhite8, SuperGirl24, Sw3et.Ang3l, teedybeear и сите кои уживаат покрај базен или на плажа. Еве и од мене мало освежување.
Специјален поздрав до Јуле ск,Аноук,Шекерлама,Антонинаа,Барби о7,Ангелечеее,Гордана 10,Тессие,Софијанока,Плавуша17,Вест лајф.
Ги поздравувам сите на форумот.Посебен поздрав за Lunicka,LIOness, rici aaaaa,Serafima,ANGELofArd,tessie,Abeja,Ketrin Mon,,Gordana 10. Еве освежете се ....
СП до Лудото, Џинџер, и до Офи (многу ми е мило кога ги читам твоите романтични постови, се најубаво ти посакувам и само да продолжиш ни се фалиш)
Поздрав до rossonerka затоа што го делиме истото мислење за проѕирните кошулчиња и покрај многуте негативни коментари ,и до Sara123 за линковите за величествениот, конечно и јас да го изгледам на интернет
Еден утрински до џинџерката уште ти љубоморам за фризурата И до Џиленце Сум резервирала едно троседче за нас Спојлер
... до Сесилија, Меченцето, Трендафилка, Офи ... Онака. Без причина. Уствари има причина. Се сетив дека порано повеќе им ја покажував мојата љубов и почит кон нив. Ве гушкам сите.
Долг список денес Специјален поздрав доoooo....... Спојлер Serafima, tessie, kala21, girl-miri, Annath, Agrona, SEKERLEMA, Vitomir, AngelOfArh, Ariel, Divinebuterfly, Katerince, butterfly.mk, elena.mak, feminium, Flower27, koritsaki, meU, psychic, Puflice, SkarletOHara, Snow-Queen, srcekrsacka, teddybear, Trendafilka, Veki4kaa, vinozito1, Спојлер
Фала ви на сите за поздравите, враќам дупло но јас не со храна, со ладна водичка, деновиве сум на вода преориентирана, сфатив дека мојот пијалок е водата
Поздрав бек доomeonespecial,Ketrin.Moon, vitomir,Primadonna,barbyyy,ocila,girl-miri,barbie07. Поздрав и до :Abeja,Gordana10,ozbilnazena,Serafima,Ilusionist Навалете јас се заразив од ова